You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Чандрамани разкрива тайната си на Симар

Ритъмът на мечтите: Чандрамани разкрива тайната си на Симар

Чандрамани не е злодейката, за която всички я мислят, садху проклина Симар в Ритъмът на мечтите

Чандрамани не е злодейката, за която я мислим в Ритъмът на мечтите. Тя изпълнява поръчения на тайнствената жена, която се представя за нейна помощница. След серия от тежки злополуки, Симар успя да спаси семейството си. И тръгва да търси тайнствената черна перла, която да спаси близките й и Чандрамани от проклятието.

Историята продължава с играта, която играят Симар и вещицата. Симар трябва да промени съдбата на семейството си и да си върне Прем. Междувременно Матаджи заключва в склад Прерна, защото помага на бившата й снаха. Симар я спасява, но интригите на Чандрамани се стоварват и върху двете. Матаджи насочва оръжие срещу Симар, но е спряна от Прерна. Двете успяват да избягат, но младата жена е принудена да се крие в тайно убежище. Прем също тръгва да се укрие, а Симар има два часа, за да му попречи.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Докато се опитва да спре Прем и Амар да изчезнат, Симар пада лошо. Прем се спуска да й помогне и двамата най-после осъществяват контакт. Суджата също се свързва с младите и моли Прем да се довери на Симар и двамата да отидат при нея. Той се вслушва в думите й.

Чандрамани плете нова интрига, в която вини Прерна, че е опитала да убие Амар и Сид. Матаджи се опитва да я застреля, но Прерна сключва сделка с нея — живота си срещу местонахождението на Симар. Прем получава телефонно обаждане да не вярва на жена си.

Матаджи пристига в храма, където двамата се крият, а Джанви е извикала пресата, за да спре кръвопролитие. Когато цялата фамилия Барадвадж се събира, тя заявява, че семейството се е помирило и идват за обща молитва. Чандрамани отново омагьосва Матаджи и разменя тялото с това на помощницата си. Всички са изненадани, че тя пак не помни нищо.

Черната перла

Омагьосаната Матаджи напада Прем, че не е спазил думата си и се е доверил на Симар. Тя му припомня, че Симар му е изневерила, затова той се е развел с нея. Симар го моли да й повярва, но той дава четири дни, за да докаже невинността си. Иначе ще се ожени за вещицата.

Минават два дни, а Прем излиза на обяд с Матаджи и Чандрамани. Симар разваля магията на вещицата над останалите. През нощта обаче забулена жена се опитва да убие Матаджи. Оказва се, че това е Симар.

Прем е бесен и заявява, че ще се ожени за Чандрамани, както е планирал. Баба му дава прасад на Чандрамани и вижда, че й прилошава от това. Когато се прибира в стаята си припада, а при събуждането си научава, че двете са затворени и заключени. Прем е завързан, а Матаджи извършва ритуал, за да развали магията върху него. Симар иска да й върнат Санджана.

Чандрамани обещава да спаси семейството, ако й донесат черната перла. Тя дори казва на Симар къде да я намери. Когато се връща обаче Симар неволно прекъсва молитвата на един садху. И той хвърля клетва върху нея.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!