You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Духът на Сунайна разбулва истината за смъртта й

Ритъмът на мечтите: Духът на Сунайна разбулва истината за смъртта й

Ритъмът на мечтите се превръща в „Полтъргайст“, духове и призраци излизан сцената

Феновете на Ритъмът на мечтите със сигурност ще бъдат приятно изненадани от събитията, които следват. Симар и Прем се срещат, но една история с призрак, едно закъсняло признание и една дълбоко пазена тайна, са на път да ги разделят завинаги.

Адити се връща в имението на Мехта, заедно с Роли, след като токът в къщата е спрял, а Картик е нападнал Наташа. Двете обаче виждат единствено мъжа в безсъзнание, а от Наташа няма и следа. Роли споделя на Симар за случката и я предупреждава. Когато цялото семейство, начело с Викрант се прибира, откриват единствено Картик, който вече е дошъл и в съзнание. Пратката обаче е скрита от Роли, която научава, че той пренася органи и всъщност Наташа е била негов клиент, или доставчик.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Куши и Сураби в крайна сметка успяват да влязат в хотелската стая на Роли, но тя ги изпреварва и се прибира в нея, преди тях. Успява да ги заблуди, че е заспала, а на сутринта ги извежда на пазар.

В същото време Симар успява да проследи Картик и става свидетелка на срещата му с Арвинд. Вижда и как Наташа се измъква от автомобила му и бяга от него.

Роли се среща тайно с Наташа и от нея научава тайните на Картик. Наташа е доставчик и е трябвало да му предаде само пратката, но той я упоил и завлякъл в гардероб в имението на Мехта.

По време на пазара с Роли в Ахмедабад, Куши вижда Симар. Тя съобщава на Прем, че жена му е жива и го привиква в Ахмедабад. Той открива дома на Симар, но тя не отговаря на въпросите му, а Викрант го прогонва от имението.

Верният съпруг обаче не се отказва и се връща в имението, заедно с полиция. Симар обаче го посреща като непознат и го уверява, че тя не е жена му. Заявява му, че покойната му съпруга никога не би го излъгала за подобно нещо. Роли също признава на Прем, че е срещнала жената на Летния лагер и се е заблудила, че това е сестра й, но сега е убедена, че това е друг човек.

Съкрушения Прем казва на Куши, че това не е Симар и й забранява да споделя със семейството им в Делхи за случката.

Суджата научава, че Джанви не е казала на съпруга си, за новото си назначение и е притеснена. Тя разкрива пред Матаджи, че се тревожи за внучката си.

Санкрант благодари на Симар, че го е покрила пред Прем и по този начин не е наранила Савита и Санджана. Симар обаче не си спомня абсолютно нищо от случилото се, нито какво е казала.

Тя споделя с Роли за странното си преживяване, а сестра й също е озадачена. Докато Викрант го няма, Симар влиза в стаята му и намира снимка на Сунайна. На снимката обаче е… Адити.

Ужасена, младата жена се свързва с Роли и й разкрива истината за случилото се. Двете се срещат с Адити, която им признава, че всъщност е духът на мъртвата Сунайна. Оказва се, че непознат я е блъснал в пропаст, а Роли не я е убила. Затова се е върнала като Адити с надеждата да въздаде справедливост и да отмъсти за смъртта си.

Двете сестри обещават да й помогнат. И заедно с нея започват да оказват натиск върху Картик.

Дали планът на трите ще успее в Ритъмът на мечтите, предстои да видим.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!