You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Джанви се омъжва!

Ритъмът на мечтите: Джанви се омъжва!

В Ритъмът на мечтите идва нова сватба, но дали ще е щастлива?

Новите епизоди на Ритъмът на мечтите ще дойдат с наистина любопитни обрати. Както ви разказахме, в болницата Джанви се запозна с Шауря Сингания – разглезен хлапак от богато семейство. Двамата изпитват открита неприязън от пръв поглед, но въпреки това полагат усилия да го скрият. Постепенно обаче младежът започва да проявява интерес към Джанви и решава, че тя е награда, която трябва да спечели на всяка цена.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Роли и Симар научават за младежа от болницата и са силно озадачени. Джанви го описва като разглезено дете, което я дразни, а те я съветват да не се занимава с него. Но това не помага. В крайна сметка семейството започва сериозно да се тревожи заради Джанви. Тъй като, докато те й издирват съпруг, тя се оплита все повече с богатия негодник.

Пари от друга страна започва да ревнува от вниманието, което Симар отделя на бебето й. Когато майка й идва да посети дома, не позволява на Симар да докосне краката й, защото държи бебето в ръце. Надменната и взискателна жена се държи назидателно с цялото семейство. В същото време подарява скъпа златна огърлица на детето, но не от обич, както вярват Баравадж, а по-скоро за да се изтъкне пред тях.

Симар продължава да се грижи все по-активно за бебето на Пари и се привързва към него. Разходките й до бебешката стая нощем, обаче започват да вбесяват младата жена и тя предупреждава Прем, че не желае жена му да се грижи за нейното дете. В същото време Роли трескаво издирва годеник за Джанви. Без да подозира, че Шауря Сингания си е поставил за цел да я спечели за себе си.

Вечерта, когато годежари идват за Джанви в дома на Баравадж, тя е на среща с Шауря в болницата. Той я заблуждава, че я обича, иска да се промени заради нея и й предлага брак. Сватбата  в Ритъмът на мечтите предстои скоро, но дали тази двойка ще бъде наистина щастлива…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!