You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Джвала изнудва Баравадж да напуснат дома си

Ритъмът на мечтите: Джвала изнудва Баравадж да напуснат дома си

Ритъмът на мечтите продължава, Джвала не се спира с изнудванията

Ритъмът на мечтите продължава с Джвала и нейните опити да отнеме от Баравадж имението насила. Куши получава за задача да отмъкне нотариалния акт на къщата и успява да задигне ключовете за стаята с документа от Матаджи. Прем, Симар, Роли и Сид обаче я спират, преди да го открадне. Куши си признава, че е била заплашена от партийната лидерка, а също така и че заради нея всички от квартала са се изселили. Роли и Симар решават, че ще я изобличат.

Този път обаче приключението на двете момичета, може да се окаже наистина опасно. И то дори по-опасно от всичко, което са преживели досега.

Джвала подлага на тежък тормоз Баравадж в Ритъмът на мечтите
Джвала подлага на тежък тормоз Баравадж в Ритъмът на мечтите

По време на откриването на партийната централа, Джвала заявява, че е придобила всички имоти законно. Тя обаче е убедена, че за да я нарочат Роли и Симар, Куши я е предала и се заканва да я съсипе.

Баравадж успяват да спасят нежеланата си снаха и подават сигнал в полицията. Местният началник обаче се оказва също човек на Джвала, заради което не могат да разчитат на него.

Междувременно Ума и Пари влизат заедно с Джанви в състезанието за „Снаха номер 1“. Една от задачите е момичетата да напазаруват максимално бързо продукти, на стойност 2000 рупии. Джанви печели с находчивост, като поръчва всичко по интернет. Бакти обаче се ядосва и създава напрежение между нея и Анураг.

jwala-r

Бирджу научава, че Роли и Симар организират пресконференция и се бои, че искат тайно да съсипят сестра й. Двете обаче се изхитряват и принуждават Джвала да излезе от дома на Кинджал и да превърне партийната централа в сиропиталище. Освен това я ангажират с имотните злоупотреби и по този начин й връзват ръцете.

Джвала е бясна и се заканва да си отмъсти. И в Ритъмът на мечтите се започва наистина безкраен низ от проблеми за нашите герои.

Първо спират електричеството, като дори подкупът на Куши към директора на централата не постига успех. Нещо повече — тя е арестувана, а семейството й трябва да се справя с още куп проблеми.

Прем и Сид успяват да осигурят ток за семейството, като конструират соларни панели. Риалити шоуто, в което участва Джанви, пък решава да снима новия си епизод у тях. Джвала си прави реклама, като дава за пример, дома на Баравадж и призовава всички да последват примера им. Джанви също жъне успех. Тя изпълнява молитвен танц и се нарежда на челните позиции.

jwala

Какъв е следващият ход на Джвала?

Тя решава да остави семейството без провизии. Баравадж са силно притиснати от обстоятелствата, нямат храна, а съседите отказват да им помогнат. Верма единствена им подава ръка, но им споделя, че е обградена от хората на Джвала и не може да отиде в дома им. Уговаря се с Роли и Симар, но не отива на уреченото място. Уплашените момичета обвиняват Джвала в убийството й, но Верма отрича. Тя се бои да признае, че е била заплашена с убийство от лидерката.

 

След всичко случило се в Ритъмът на мечтите, Матаджи събира семейството и заявява, че ще продаде къщата на Джвала. Тя е безкрайно сърдита на съседите, че са проявили подобно малодушие и нарежда на Баравадж да намерят нов дом, в който да се преместят всички.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!