You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Индравати е убита, но Прем губи паметта си

Ритъмът на мечтите: Индравати е убита, но Прем губи паметта си

След куп перипетии Индравати най-накрая е убита, но Прем губи паметта си, а Роли все още е в плен в Ритъмът на мечтите

Не им върви на нашите любими герои в Ритъмът на мечтите и това е. След като Матаджи се оказа в плен на митичен лабиринт, заедно с Джанви, сега много трудно ще може да излезе от него. Междувременно Роли все така продължава да бъде глинен съд, а опитите на Сид и Амар да намерят начин да победят Индравати, все по-неуспешни.

Матаджи успява да намери изход от лабиринта, но Бади й пречи да последва Суджата, Джанви, Куши и Пари. Въпреки че главата на фамилията успява да я победи, тя все пак я забавя достатъчно.

Нов злодей в Ритъмът на мечтите: Запознайте се с Патали Деви
Нов злодей в Ритъмът на мечтите: Запознайте се с Патали Деви

Индравати се съвзема от удара по главата и вини Прем, че я е предал. Той се опитва да се скрие със Сид и Амар, но Бади ги предава. Вещицата нарежда на учителката си да ги убие, но по молба на любимия си, все пак се смилява над тях. Той й връща оръжието, в което тя крие силата си – кутия с нокти и Индравати отново е вещица. Прем остава като заложник на магьосницата, а междувременно близките му са нападнати от крадци. Мъж на име Салман помага на Матаджи и момичетата да се спасят от престъпниците.

Пред Бади Индравати разкрива плана си – няма да освободи никога Роли и Симар. Сид разкрива пред Матаджи, че пътува към дома на гуруто с Амар, като двамата се надяват да открият как да победят вещицата.

Бади се превръща в Матаджи и отива в имението, за да настрои богинята срещу семейството. Тя омърсява прасада, но по ирония на съдбата в същия момент истинската Матаджи се обажда на Раджендра.

Той разкрива измамата и чупи менчето с прасада. Вбесената магьосница се втурва към съперничките си, които обаче вече я чакат. Те образуват магичен кръг със синдур.

Измамата

Бади им предлага сделка – да ги пусне да си вървят, ако й дадат глинените съдове, в които са превърнати Роли и Симар. Суджата приема. Матаджи също отстъпва и предава съдовете, които всъщност са обикновени буркани.

Тя напръсква Бади със светена вода и вещицата губи силата си. Индравати също е засегната и това отслабва властта й върху Прем. Той пък й заявява, че никога няма да може да измести Симар от сърцето му.

Индравати се опитва да призове Бади, но не успява. Завързана с шал на богинята, тя е отведена към храма. Междувременно гуруто изпълнява ритуал и маха защитния щит около двореца. Амар и учителят провокират Индравати.

Матаджи, Суджата и Куши не успяват да вляза в храма на богинята, а Бади им казва, че има изпитание. Те трябва първо да открият пет гърнета. Четири съдържат зли сили, само петото отваря храма. И ако сбъркат повече от веднъж, портата ще остане завинаги затворена. Магаджи избира грешно гърне.

В същото време Сид успява да намери Прем, който е в безсъзнание и не помни нищо. Амар и гуруто успяват да разсеят Индравати, но за кратко. Амар не се сдържа да разкрие на вещицата, че са спасили Прем от нея. И докато тя беснее, те бягат от замъка.

Индравати ги преследва, а гуруто нарежда на Сид никъде заради никого да не спира.

Пред храма Матаджи, Куши и Суджата отправят молитви към богинята и вратата се отваря. Симар се съживява, но не и Роли. Бади твърди, че Индравати така е омагьосала Роли, че никой не може да я види. Матаджи се обажда на Амар и му казва, че са преминали изпитанието и се прибират. Но не му разказва за Роли. Когато Сид се прибира у дома, той чува гласа на Симар и разбира какво се е случило с любимата му съпруга.

Възмездие и нов злодей

Семейството се опитва да даде кураж на Сид, но Прем е този, който има по-голяма нужда от помощ. Индравати е изтрила паметта му и той не помни никого. Той се крие в стаята си и се опитва да се самоубие. Преди да си пререже китките обаче, Амар го спира.

Симар получава обаждане от гуру, който й обещава да победят Индравати. Тя разказва на близките си, но усеща, че освен това някой ги следи. Решава да пресрещне гуруто по пътя и се оказва права. Пред него се изправя две жени с нейния образ. Той разпознава истинската, а другата се превръща в Индравати. Тя блъсва колата му и гуруто умира. Преди да издъхне обаче, й предава карта, която тя изпраща на Сид и Амар, които трябва да я разчетат.

Двамата тръгват към мястото, заедно с Прем. Симар също поема, но Индравати омагьосва колата й и тя катастрофира. Сид вижда катастрофата, но не спира, а продължава с приятелите си.

Симар бяга в гората, където се крие в храм. Оказва се, че това е илюзия на Индравати. Тя се опитва да я убие отново, но е предизвикана от Симар. Дава й един ден да научи, как може да й отнеме силите, или ще я убие, заедно с всички останали от семейството.

Амар и Сид откриват, че мястото е храм на богинята на вещиците Патали Деви. Симар също достига до там и се сбива с Индравати. Успява да я отблъсне и чупи статуята. Индра умира, а всички други се съвземат. Прем си спомня истината, черния знак изчезва от дома, а семейството е пак заедно. Щастливи, те четиримата си тръгват и не виждат, че статуята на Патали Деви оживява. И поема след тях…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!