You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Истината за смъртта на Симар е разкрита

Ритъмът на мечтите: Истината за смъртта на Симар е разкрита

Ритъмът на мечтите: Симар е жива, но какво се случва с нея?

Ритъмът на мечтите продължава с нови драми. Две години са изминали след смъртта на Симар, но Роли продължава да е убедена, че нещо странно се е случило със сестра й. Тя не може да я забрави, нито пък Прем. Семейство Баравадж обаче са убедени, че той трябва да продължи напред и настояват да се ожени за сестрата на Сураби.

Момичето пристига в Делхи за годежа, а Пари се надява по този начин да получи правото да управлява дома на фамилията. Матаджи е предала ключовете в ръцете на Роли и макар тя да е най-младата снаха в къщата, успява да се справи с нещата.

По време на церемонията за годежа обаче, Прем отказва да сложи пръстена на ръката на Сураби. Той все още не е забравил за Симар, въпреки молбите на близките й, да остави духа й да почива в мир. В разговор с новата си годеница, той й признава, че още обича покойната си съпруга и се жени за нея, само за да угоди на близките си.

В същото време в далечния Ахмедабад Симар получава паспорт на името на Сунайна Мехта. В дома на Викрант Мехта, празнуват втората година от брака му, а близките му искат да се запознаят с нейното семейство. Младата жена твърди, че е отхвърлена от роднините си и не поддържа връзка с тях. И е отдадена изцяло на грижите на дъщеря си Санджана.

В частен разговор Викрант й напомня, че не бива да разкрива истината за брака им.
Роли предлага на Суджата да отведе Анджали на летен лагер с придружител. Сид пък настоява съпругата му да я придружи. По стечение на обстоятелствата, на същия летен лагер Симар решава да заведе Санджана. По пътя Роли спира на същото място, където е катастрофирала преди две години и среща Адити, която разследва смъртта на приятелката си Сунайна. Тя се връща разтърсена у дома, при Сид и му разказва.

Двамата отиват в полицейския участък, но шефът на полицията е категоричен, че Симар е единствената загинала на мястото край хълма.

След много колебания и тревоги, Роли заминава за лагера, а Симар отвежда Санджана. Двете дори не подозират, че срещата ще се окаже съдбоносна за тях.

В същото време Ачала оставя Сураби в дома на Баравадж и напуска Делхи, под предлог, че има работа извън града. Прем никак не е щастлив, че трябва да остане под един покрив с бъдещата си съпруга. Той я предупреждава, че не желае да има нищо общо с нея, а е приел, само, за да спази обещанието си към семейството.

В лагера Анджали вижда Симар и никой не може да я разубеди, че това не е нейната майка. Роли също среща сестра си и губи съзнание от шока.

Но драмата на двете сестри в Ритъма на мечтите тепърва започва.

След като се свестява, Роли упреква Симар, че е причинила огромна мъка на семейството си, а тя й разкрива ужасната истина. В нощта на инцидента, когато е отишла до хълма, е видяла Викрант Мехта, горчиво оплакващ съпругата си Сунайна. Той взима Симар за своя заложница и я предупреждава, че ако разкрие самоличността си пред семейството му, ще прати Роли в затвора. И я задължава да се грижи за дъщеря му Санджана.

През това време Анджали невинно съобщава на Санджана, че това е нейната майка и се казва Симар. Санджана не вярва, то малко по-късно, двете с майка й трябва да заминат за Ахметабад.

Роли и Анджали се връщат в Делхи, като сестрата на Симар обясня на дъщеря й, че играят игра на криеница, заради което на никого не трябва да казва, че са я видели. В същото време, у дома Пари и Ума се карат коя е новата господарка на дома.

Ритъмът на мечтите: Истината за Симар е разкрита
Ритъмът на мечтите: Истината за Симар е разкрита

Санджана се прибира у дома и разказва на Савите за новата си приятелка Анджали, която твърди, че Сунайна е нейна майка и се нарича Симар…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!