You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Истинската Соня Оберой едва не проваля Роли

Ритъмът на мечтите: Истинската Соня Оберой едва не проваля Роли

Ритъмът на мечтите става заплетен, Соня Оберой се появява

Докато Роли и Мано готвят заговор да унижат Мегна и Шауря за унищожаването на честта на Джанви в Ритъмът на мечтите, Сид се среща с истинската Соня Оберой. Жената за малко не проваля прикритието на Роли, но всичко се разминава на косъм.

В епизодите тази седмица ще видим, че нашите герои заплитат нова мрежа от сложни ходове и интриги, за да спасят името на Джанви.

Ритъмът на мечтите - Роли се среща с истинската Соня Оберой
Ритъмът на мечтите – Роли се среща с истинската Соня Оберой

Симар и Роли започват да спазват съпружески пост, а Джанви също се принуждава да го прави. Матаджи е озадачена, но двете сестри с огромни усилия успяват да скрият тайната й. Пари се опълчва на семейството и за първи път побеждава. Тя е щастлива, че успява да наложи думата си, но подстрекавана от майка си, се увлича в проявите за независимост и Матаджи го забелязва.

Мано се свързва с Атул, асистент на Мегна и се уговаря с него за среща с шефката му. Не й е възможно да й откаже.

Сид устройва романтична изненада на Роли, която едва не проваля срещата й с Мегна. За щастие на него му се налага да отсъства по служебни дела и съпругата му едва успява да се измъкне от дома им, без никой да разбере, че липсва.

Тя пристига в дома на Мегна малко след Мано, при което официално е представена на Шауря и получава предложение за сътрудничество.

Изненадващо, по същото време Сид се среща с истинската Соня Оберой. Тя е претърпяла инцидент и известно време не може да се придвижва сама, заради което държи да води делата си от своя дом. Тя прехвърля на Сид компанията си, докато се възстанови напълно.

В същото време Мегна се опитва да омъжи мнимата Соня за Шауря, без да подозира за измамата. Мано и Роли триумфират, а Джанви съвсем скоро ще бъде оневинена.

В същото време обаче Сид води Роли да я запознае с истинската Соня и съпругата му изпитва огромен срам от факта, че използва самоличността на бедната жена. Тя се опитва да си тръгне от имението, но на входа среща Мегна и Шауря, които бързат със сватбата. Тя приема предложението им, за да ги отпрати по-бързо.

Матаджи пък разрешава на Пари да участва в бизнеса с магазина. Дали това ще промени живота на героите от Ритъмът на мечтите и как, предстои да видим.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!