You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Куши обявява война на Баравадж

Ритъмът на мечтите: Куши обявява война на Баравадж

Куши продължава с номерата си в Ритъмът на мечтите

Жестоки страсти се завихрят в новите епизоди на Ритъмът на мечтите. Куши обявява своеобразна война на Баравадж, след като разбира, че сватбата на Соня и Санкалп ще се състои.

Матаджи организира тържество по повод сватбата на Джанви и Анураг, но бившата й снаха отново създава проблеми. Тя трябва да бъде затворена в дома си, но вместо това се оказва в центъра на пореден скандал, като се появява на тържеството, въпреки забраната.

Куши започва съседска война с Баравадж в Ритъмът на мечтите
Куши започва съседска война с Баравадж в Ритъмът на мечтите

Анураг води гостите за сватбата в дома си, като обещава да се върне, тъй като трябва да доведе и своята леля. Куши нарушава забраната на Суджата и използва суматохата, за да се вмъкне на тържеството.

Бременността на Джанви е пазена в тайна, но госпожа Верма посреща санитар от болницата, който й дава снимки от ултразвук. Минути преди да се разрази скандала, Симар спасява положението като взима снимката и казва, че са на Куши, измъквайки Джанви от ситуацията.

Докато отива към банята, лелята на Анураг среща Куши. Тя я моли да я вземе със себе си на тържеството.Роли и Симар се опитват да върнат бегълката в стаята й, но лелята я взима под крилото си.

Джанви настоява Анураг да каже на леля си, че ще има само граждански помежду им, тъй като се бои, че иначе ще я отблъснат. Той споделя, а след първоначалния шок, леля му дава благословията си. Двамата се венчават, но Куши проваля всичко, когато казва на старата жена, че Джанви е бременна от съпруга си, който е убила сама. Сватбата обаче е факт, а лелята стоварва цялата си ненавист върху новата си снаха.

Междувременно г-жа Верма кани Куши в дома си, аРоли и Симар отиват дегизирани там. Те виждат, че тя е избрана за председател на женския клуб, но дори не подозират, какво ще последва. Куши иска да отмъсти на Баравадж и настройва всички срещу тях. Съседката, госпожа Чада напуска неочаквано квартала, а фамилията е обезпокоена.

Роли и Симар се опитват да се внедрят в женския клуб, но без успех. Мано също се включва, а за да ги заблуди Куши организира срещата в дома на Баравадж. В същото време успява тайно да се измъкне и казва на Бирджу, че планът им да съсипят семейството върви по вода.

Единствена пречка за плановете й е Мано… Какво още ще се случи в Ритъмът на мечтите?  Ще разберем съвсем скоро.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!