You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Куши отвлича Соня! (Омъжва се за Санкалп)

Ритъмът на мечтите: Куши отвлича Соня! (Омъжва се за Санкалп)

Пъклените планове на Куши в Ритъмът на мечтите се осъществяват

Пъклените планове на Куши в Ритъмът на мечтите се осъществяват. Младото момиче се връща в дома на Соня Оберой, успява да организира отвличането й и се омъжва отново в семейство Баравадж. Всичко това се случва под носа на Роли и Симар, които дори не подозират, че старата им неприятелка се е омъжила отново за Санкалп.

Матаджи среща Соня и Санкалп и й предлага да се омъжи за него и да влезе в семейството. Първоначално Соня се колебае заради проблеми със семейството си, но Матаджи я убеждава да приеме. На събирането по повод годежа идват всички, с изключение на Джанви. Тя тайно отива в болницата, за да абортира, но Роли и Симар я усещат и настояват да се откаже от плановете си. После трите се прибират у дома и съобщават, че Джанви чака бебе от Шауря. Семейството го приема като благословия.

Сватбените планове на Соня Оберой в Ритъмът на мечтите са осуетени от Куши, която се представя за Рани. Тя решава да убие господарката си и да се представи за нея. Роли и Симар объркват намеренията й, като остават със Соня до деня на сватбата. Куши обаче не се отчайва. Тя организира нещата така, че да се окаже в една кола сама с Оберой и шофьора. По нейна заповед Соня Оберой е упоена и отвлечена, а самата Куши се дегизира като нея и отива на сватбата със Санкалп.

Ритъмът на мечтите: Куши се представя за Соня Оберой
Ритъмът на мечтите: Куши се представя за Соня Оберой

Милионерката идва в съзнание и осъзнава какво се е случило. Тя се обажда на Баравадж, а тяхната съседка ги предупреждава за обаждането, но Куши успява да заблуди всички, че е истинската госпожа Оберой и церемонията продължава. След края й тя отива в скривалището, където е милионерката и й разкрива самоличността си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!