You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Куши прогонва Баравадж от дома им

Ритъмът на мечтите: Куши прогонва Баравадж от дома им

Ритъмът на мечтите продължава, Куши си намира майстора в лицето на Джавала

Семейство Баравадж са изправени пред нови предизвикателства в Ритъмът на мечтите. Уж кротката Куши започва да допуска грешки и малко по малко се издава.

Оказва се, че женския клуб, който е създала, обслужва интересите на Джавала — влиятелна жена, която планира да стане политик. Именно тя принуждава съседите на семейството да напуснат домовете си, като ги продадат на ниска цена.

Роли се натъква на случай, в който сътрудниците на Джавала се отнасят грубо със съсед и се намесва. Джавала не й отвръща, тъй като е замислила по-тежко отмъщение за нея.

Нов злодей в Ритъмът на мечтите
Нов злодей в Ритъмът на мечтите

Тя подкупва Куши да продължи да изнудва останалите жители от квартала да си продадат имотите. Бременната жена обаче пръсва банкнотите си из стаята, а Роли и Симар ги виждат. И нищо не може да ги убеди, че е спечелила по честен начин парите си.

Джанви продължава да се чувства зле в новото си семейство, още повече, че свекърва й открито не я приема. Освен това, лелята на Анураг предпочита открито Бакти за снаха и прави всичко, за да й помогне в това начинание. Докато сестрата готви изненада за рождения му ден, тя вече я е изпреварила.

Лелята стига до там, че записва двете в риалити формат. Тази от тях, която се представи по-добре ще заслужи честта да бъде истинска съпруга на лекаря.

Междувременно Роли и Симар се опитват да разберат какво кроят Джавала и Куши. Те лъжат Матаджи, че ще помогнат на Джанви за празненство и остават в дома една вечер. Именно тогава организират и сбирка на женския клуб, на който неочаквано се появява и Джавала. И дава да се разбере, че иска да стане политик.

Куши получава за задача да убеди приятелката Кинджал да продаде дома си и да се изнесе от квартала. Тя отказва и съпругът й е убит. Джавала получава желаното за пореден път, но Роли и Симар започват да се съмняват, че нещо друго не стои зад неочакваното й напускане.

Куши предупреждава Кинджал да не разкрива на никого защо всъщност се е изнесла, а следващите, които се оказват на прицела на Джавала са Баравадж. Сега вече бившата снаха в семейството тържествува. И е твърдо решена да ги прогони от дома им.

Ще успее ли, предстои да видим в новите епизоди на Ритъмът на мечтите…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!