You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Куши се завръща, Джанви е бременна

Ритъмът на мечтите: Куши се завръща, Джанви е бременна

Развръзката в Ритъмът на мечтите става все по-напрегната

И миг спокоен няма за Роли и Симар в Ритъмът на мечтите. Докато бързаха за планината колата им се развали, а Соня Оберой се появи в критичния миг. Въпреки успешната й намеса, двете разбират, че са измамени от Мегна, след като майка им се обажда и им казва, че смята жената за луда, защото си говори с огледалото.

Двете сестри се втурват обратно в имението Баравадж, но ги посреща триумфиращата сестра на Шауря. Тя им казва, че са закъснели, тъй като вече е пуснала отровен газ на фамилията и те са мъртви.

След тежък сблъсък с Мегна, те я отстраняват от пътя си и успяват да спасят близките си. Соня Оберой предоставя дома си на Баравадж, докато се съвземат от газовата атака, а междувременно става ясно, че Мегна е отвела със себе си Мена и Анджали.

Симар побеснява, когато научава, че са отвели майка й и детето, заради което заедно с Прем и Сид отива в планината, където в последния момент успява да спре Мегна да убие близките й. Соня Оберой отново се намесва и всички се прибират в имението й живи и здрави.

След целия този стрес Джанви получава пристъпи на неразположение и се тревожи, че може би е бременна. Страховете й се оказват реални – очаква дете от Шауря.

Ужасена, че може да дари живот от подобна кошмарна връзка, младата жена решава да абортира. И дори твърденията на лекаря, че подобна стъпка може да се окаже фатална за нея, не могат да я спрат.

Останалите от семейството в Ритъмът на мечтите подозират, че нещо не е наред с Джанви, но тя отклонява всичките им съмнения и страхове. Междувременно в дома на Соня Оберой се случват две събития, които отвличат вниманието на Роли и Симар от сестрата на Прем.

Санкалп, син на Каруна се завръща от САЩ, а в имението пристига нова прислужница, която отказва да разкрие лицето си и се представя за Рани. Всъщност това е Куши, която се промъква в дома на милионерката, за да я шпионира за неизвестен мъж.

Никой не я разпознава, но Роли и Симар са подозрителни спрямо нея. Соня се опитва да я уволни, но след мним инцидент, от който тя я спасява, решава да я задържи в дома си.

Ритъмът на мечтите: Мегна  преминава всички граници
Ритъмът на мечтите: Мегна преминава всички граници

Междувременнно Санкалп се влюбва в красивата милионерка и търси поводи да бъде все по-близо до нея. Симар разкрива на близките си, че той май е влюбен в Соня и предлага да я поканят на обяд. Оберой с удоволствие приема, без да подозира, че тази среща ще постави на риск не само нейния живот, но и този на цялото семейство, защото Куши отново е в играта…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!