You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Мано разобличава Куши

Ритъмът на мечтите: Мано разобличава Куши

Ритъмът на мечтите продължава с обрати, Мано разобличава Куши

Съдбоносни обрати в Ритъмът на мечтите, настъпват скоро. Роли и Симар са объркани от поведението на Куши, както и от факта, че тя поддържа връзка с Боби. Проучванията им скоро стигат до задънена улица, тъй като измамницата отново влиза в кожата на Соня и заблуждава цялата фамилия Баравадж. Или почти.

След срещата с Роли и Сид, Куши инсценира отвличането на Соня и бягството й на плажа. Тя се представя отново за Оберой пред Санкалп, заблуждавайки всички, че е била похитена. Когато семейството се връща в семейното имение успява да подпише документите с отпечатък, тъй като не може да подправи подписа на Соня. Роли обаче започва да подозира нещо нередно в цялата ситуация.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Роли и Симар решават да наемат детектив, който да разкрие какво се е случило с Куши, след като е напуснала дома на Баравадж. Разбират, че поддържа контакт с Боби, но по време на разпита му не стигат до никъде. Измамницата успява да измами семейството като подкупва частния детектив, който я разследва. С помощта на Тушки, приятел на Боби, подправя подписа на Соня и осребрява солиден чек, с който плаща на частния детектив, да не я разследва.

Роли обаче научава за парите и при разпита на Боби Куши отново се намесва. Тя заявява, че лично е помолила гримьора да плати на детектива, за да поднови разследването.

Dr Anurag

Междувременно между д-р Аропа и Джанви се зараждат нежни чувства. Джанви се опитва да стои настрани от него, тъй като не е забравила за случилото се с Шауря. Когато той й казва, че иска да се ожени за нея, тя му разкрива цялата драма в миналото си. И споделя, че е бременна от покойния си съпруг, когото, освен това, лично е убила.

Докато Джанви преживява любовните си терзания, в дома на Баравадж се готвят да посрещнат празника Холи. Именно това се оказва и грешната стъпка за Куши в Ритъмът на мечтите. Тя упоява семейството, решена да се весели с тях, без да носи маска, убедена, че цветовете ще я скрият. Но пропуска Мано, която я познава по гласа й.

loading...

3 thoughts on “Ритъмът на мечтите: Мано разобличава Куши

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!