You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Мая инсценира смъртта на Сид, Роли едва не умира

Ритъмът на мечтите: Мая инсценира смъртта на Сид, Роли едва не умира

В предстоящите епизоди на Ритъмът на мечтите любимите ни герои се справят с невиждани предизвикателства

Роли, Прем, Симар и Сид сякаш успяха да се справят с всичко в Ритъмът на мечтите, но този път късметът не е на тяхна страна. Мая се опитва да отнеме тялото на Сид, но Роли успява да я прониже с тризъбеца. Привидно тя умира, но в действителност тепърва ще се върне.

Междувременно Роли и Симар се опитват да върнат тялото на Сид обратно. За съжаление по пътя претърпяват инцидент. Двете са открити от Прем и Амар в безсъзнание, а линейката избухва в пламъци.

Няколко месеца по-късно…

Симар продължава да се измъчва за смъртта на Сим, а Прем не спира да я вини за загубата. Роли страда много тежко и се моли, да празнуват рождения ден на съпруга й. Амар настоява да продължат разследването, тъй като има съмнения, че Сид всъщност е жив. Роли крие истината от цялото си семейство, тъй като се бои да разкаже истината.

Симар настоява пред семейството, че трябва да продължат с разследването около смъртта на Сид, но Роли отказва да я послуша. Тя отказва да продължат с разследванията, с което озадачава сестра си. Амар и Календер обаче решават да проведат собствено проучване и на мястото на инцидента откриват брачното колие на Симар. Също така откриват, че ги следят. Амар залавя Бриджеш – човекът, който ги преследва, а полицията го арестува. Въпреки че човекът се преструва на глухоням, те все пак го отвеждат.

Прем е сърдит на съпругата си, че е продължила разследването без знанието на Роли. И пред семейството отново я укорява за смъртта на Сид. Въпреки всичко Матаджи я подкрепя и настоява да продължи да търси.

Роли заявява, че смята да напусне дома на семейство Баравадж, а Бриджеш бяга от полицията. Той разкрива на тайнствения Раджвир, че Амар и Календер са открили бижуто на Симар на мястото на инцидента.

Роли също се измъква тайно от дома, за да се срещне с Раджвир, а Симар се буди и я чува. Прем обаче забранява на жена си да слухти и да разследва истината. Роли заявява твърдо, че смята да напусне дома им. А Прем поставя ултиматум на Симар – или да се откаже от разследването, или да му върне брачното колие.

Амар и Календер обаче установяват, че съмненията й са основателни. Въпреки това Прем е против да продължават разследването.

Симар все пак успява с приятелите си да проникне в дома на Раджвир. А Календер разкрива истинската самоличност на предрешения Бриджеш, който се опитва да проникне във вилата на Баравадж.

Истината за Сид излиза наяве

Докато Прем се разправя с натрапника, Роли се опитва да убеди Амар и Симар да не проникват в имението. Тя вижда мистериозна жена, която се крие вътре и самата тя прониква тайно в дома й.

В същото време мистериозния Раджвир се дегизира и сам прониква в дома на Баравадж, за да измъкне Бриджеш от там. Прем се усъмнява в Роли и я разпитва дали е била в дома на Раджвир. Тя отрича, с което провокира поредния скандал между съпрузите.

Междувременно тя прониква в къщата на Раджвир и вижда Сид там. Оказва се обаче, че той не я помни и отговаря на името Ариан. В последствие става ясно, че Мая го е съживила, но и омагьосала да не помни нищо. А опитите на Роли да го измъкне от дома и да му припомни миналото им, само удрят на камък.

Баравадж също пристигат в имението, но ситуацията още повече се влошава. Раджвир унижава семейството и ги изхвърля, а Роли е поставена в смъртна опасност, когато той нарежда на Ариан/Сид да я убие.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Роли се обажда на Симар да й разкрие цялата истина, но е спряна. Сестра й обаче усеща, че нещо не е наред и иска да се върне в имението. Прем е този, който се опитва да я спре, забранявайки й да се върне.

loading...

One thought on “Ритъмът на мечтите: Мая инсценира смъртта на Сид, Роли едва не умира

  1. Прем е голям глупак трябваше да подкрепи Симар? РОЛИ трябваше да казе на сестра си цялата истина за да повярва? Сидхант трябваше да се спомни за РОЛИ и цялото семейство? Това е моето мнение за сериала

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!