You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Мая затваря Роли в червената стая, Сид губи паметта си!

Ритъмът на мечтите: Мая затваря Роли в червената стая, Сид губи паметта си!

Ритъмът на мечтите разбулва цялата история на Мая

Ако се чудите, коя всъщност е Мая, тази седмица ще ви разкрием най-голямата й тайна от Ритъмът на мечтите. Нашата героиня принадлежи към племето на хората — змии Нага, но след като съпругът й е убит в джунглата, решава да си отмъсти за смъртта му. И инсценира инцидента с Роли, за да заеме мястото й в живота на Сид.

Историята продължава с отиването на Мая в храма. Междувременно Джатин прави опит да даде опиат на Матаджи, но Прем осуетява намеренията му. За да получи кутията си Мая тръгва към храма, но вижда цялото семейство във вестибюла и не може да излезе. За да се измъкне, е принудена отново да се превърне в змия и се явява на срещата, но е пленена от Симар, която й готви капан.

Прем успява да отведе брат си също в храма, след като му показва, че Мая/Роли не е в дома им. И там разкрива най-голямата й тайна — че тя не само не е негова съпруга, но е и змия.

Ритъмът на мечтите: Мая разкрива тайните си
Ритъмът на мечтите: Мая разкрива тайните си

В същото време Мая е принудена от Амар да върне паметта на Роли, ако си иска сандъка обратно. Вещицата приема сделката, но настоява да й предадат и Сид, обяснявайки, че в сандъка е тялото на мъжа й, който също е змия. Оказва се, че той е убит от Сид в джунглата и тя иска отмъщение за смъртта му.

Сид си спомня какво се е случило и осъзнава, че инцидентът е станал, когато са спасявали Роли и Симар от Викрант. Двамата братя изслушват изповедта на Мая, а накрая Сид излиза, за да разкаже своята истина.

Той разкрива на Мая, че Викрант е убил мъжът й. Но тъй като тя отказва да го повярва, Сид взема оръжието на Амар и я заплашва с него. Мая обаче се оказва неуязвима за куршумите и младият мъж решава да използва друг подход. Той насочва оръжието към себе си, но тя му го взема и заплашва живота на Роли.

Какво се случва с Роли в Ритъмът на мечтите?

Когато Сид се предава, Мая го хипнотизира и го кара да забрави за разговора им. Взима истинската Роли в плен и изчезва.

Когато Симар и Прем се прибират, Мая вече е в имението на Баравадж. Суджата кани всички да гостуват на празника Холи в дома на приятелка на Матаджи, но Симар отклонява поканата.

Докато всички останали от семейството продължават да мислят, че Мая е Роли, истинската съпруга на Сид е заключена зад червената врата в плен на Мая. Симар се опитва да я освободи, само че не успява да я отключи и в последния момент е хваната от Мая. За да я заблуди, тя й обещава да й помогне да спечели Сид, ако пусне сестра й и позволи на близките си да бъдат с нея.

Магьосницата приема сделката, а Роли най-накрая е освободена. Тя се появява пред семейството си като хвърля вината върху Джатин и Сушма. Амар потвърждава, че двамата мними родители на момичето стоят зад отвличането и упояването й и запазва тайната й. Свободата на Роли обаче има жестока цена. Докато Матаджи празнува с близките си, че снаха й се е върнала, Мая успява да съблазни Сид и й го отнема.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!