You are here
Home > Без категория > Ритъмът на мечтите: Мегна готви отмъщение за смъртта на Шауря

Ритъмът на мечтите: Мегна готви отмъщение за смъртта на Шауря

Ритъмът на мечтите: Джанви прострелва Шауря, Мегна планира отмъщение

След драматичната смърт на Ритъмът на мечтите, Джанви и Мегна се изправят една срещу друга. Двете обаче добри отношения, въпреки неразбирането помежду им. Мегна заявява, че не се сърди за смъртта на Шауря и не обвинява Джанви за случилото се. В действителност обаче тя скроява сложен план, за да й отмъсти.

Ритъмът на мечтите: Джанви посяга на живота си
Ритъмът на мечтите: Джанви посяга на живота си

Джанви посяга на живота си, съсипана от мъка, но Суджата успява да я спаси. Полицаите я задържат по обвиненията на Мегна, която неочаквано се появява в дома на семейството и се извинява за обвиненията. Твърди, че асистентът й Атул е виновен и е подвел полицията. Съветва Джанви да не се самообвинява за смъртта на Шауря.В действителност обаче, планира как да й отмъсти.

Баравад заминаване на поклонение в храма на Дурга в Рампур, за да поднесат благодарността си, че ги закриля. В същото време обаче мистериозни промени настъпват в дома на семейството.

Ачала пък казва на Пари, че се налага да замине за Чандигар и предлага да вземе Арав със себе си. Пари няма против, но се съмнява, че Баравадж ще приемат добре новината.

Междувременно Роли и Симар съобщават съобщение, че майка им е в тежко състояние. Те хукват, за да се погрижат за нея, със съгласието на Баравадж. Когато пристигат в дома на Мена обаче, установяват, че тя си е съвсем добре. Роли и Симар нямат представа кой е подал сигнала, затова се връща в дома си.

Там обаче се натъкват на друга странна ситуация — заварват къщата отворена, но никой от семейството не е там.

Притеснени, те се опитват да се свържат с Баравадж, но без резултат. Молят за помощ и полицията в Рампур, но опитите им да намерят близките си са обречени на провал. Обезсърчени сестрите се прибират у дома, където виждат Мегна. Тя ги информира, че е взела за заложници останалите от фамилията, за да отмъсти за смъртта на Шауря.

И други проблеми предстоят на нашите герои в Ритъмът на мечтите. Мегна решава да даде възможност на сестрите да спасят Баравадж, но само ако изпълнят игра с пет загадки. Ако изгубят играта ще убие семейството.

Роли и Симар приемат, като първата загадка е свързана с телефонния им номер. Самите Баравадж със закъснение разбират, че са обект на похищение. Охранителят, който ги пази им дава телефон, с който могат да се свържат само с момичетата, но ако те ги наберат.

Двете се впускат да разгадаят първата загадка, която ще им донесе успех и номера на семейството.Времето не е на тяхна страна, но с воля и прозорливост, те успяват да се свържат с тях.

Самите Баравадж разбират, че са заложници в собствения си дом. И докато са били на молитва при богинята, Мегна е използвала шанса си да превърне дома им в своя база. Тя е създала специално място, където да ги затвори и ги наблюдава с камери. В същото време Роли и Симар се изправят пред второто изпитание — да приготвят ястия за 100 човека само за два часа. С цената на огромни усилия двете сестри успяват да направят менюто, избрано от Мегна. В последния момент обаче разбират, че са забравили десерта.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!