You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Мистерията около Прем е разкрита, отвличат Симар

Ритъмът на мечтите: Мистерията около Прем е разкрита, отвличат Симар

Ритъмът на мечтите, Симар разбира кой е отвлякъл Прем

Мистериите около нашите герои от Ритъмът на мечтите се разплитат. Заключен в един сандък, без спомен как се е отзовал там, Прем се обажда по телефона на Симар. Полицията проследява обаждането и го открива в изоставения храм на богинята Дурга по пътя към аерогарата.

Симар, Сид и Роли са в близост до храма, но не го откриват. Той съобщава на Симар по телефона, че върху сандъка пада пръст. Тя се досеща, че явно се опитват да го заровят в близката гора, но полицията и Симар успяват да го спасят, без да заловят нападателите му.

Семейство Барадвадж организира тържество по повод избавлението му и събирането му със Симар.

Но щастието на съпрузите не трае дълго.

Предрешен като жена, Викрант се появява на тържеството. Той поставя на Прем парализираща инжекция и упойва близките му с приспивателно.

Малко по-късно признава пред Симар, че той е организирал отвличането на Прем, защото е влюбен в нея. Принуждава я да го последва, защото е отвел Анджали и Санджана на тайно място. За да не изгуби дъщеря си, тя го последва.

Прем разкрива пред инспектора и близките си плана на Викрант. Полицията претърсва дома на Викрант, но установяват, че той го е продал на нов собственик.

Матаджи се заклева, че ще спре да се храни докато изчезналата и снаха не се завърне.

Роднините на Симар и полицията започват издирване.

Викрант оставя фалшиви следи за заблуда. Обажда се на Прем и му казва, че със Симар са напуснали Делхи и че са на място, където се чувства напълно сигурен. Всички мъже от семейство Брадвадж поемат по различни градове да търсят Симар и Анджали. Роли се досеща, че най-вероятно Викрант се е завърнал в родния си Ахемадабад и се отправя натам с благословията на Матаджи. Там разбира, че Викрант е спасил земите на хората от Дарампура от предприемачи, които са искали да ги изкупят.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Роли посещава селото и открива, че то е строго охранявано. Ще успее ли да спаси Симар в Ритъмът на мечтите, предстои да видим скоро.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!