You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Мнима Роли спасява Баравадж от Веру и Куши

Ритъмът на мечтите: Мнима Роли спасява Баравадж от Веру и Куши

В Ритъмът на мечтите Авика Гор се завръща в нова роля

Авика Гор се завръща в Ритъмът на мечтите в нова роля. След като злодеите Куши и Веру убиха Роли и скриха тялото й, двойничка на Роли спасява семейство Баравадж от тежък удар.

Част от семейството се завръща у дома, но ги очаква пореден удар – като съпруг на Роли и единствен неин наследник, Веру притежава цялото й състояние. Фамилията има 48 часа да освободи имението, иначе ще бъдат изгонени насила. Матаджи е съкрушена, но Прем и Симар намират сили да я подкрепят.

Авика Гор се завръща в Ритъмът на мечтите като Джумки
Авика Гор се завръща в Ритъмът на мечтите като Джумки

Симар продължава да страда по сестра си, която още не може да прежали, а един ден докато обикаля местния пазар става свидетелка на нещо странно. Вижда танцьорка на панаира, която е копие на … Роли.

Опитите на Симар да обясни на момичето, че тя е сестра й са обречени на неуспех. Танцьорката се представя като Джумки. Прем намира съпругата си с момичето и също е поразен от приликата й с покойната Роли. В главите им се заражда план да използват момичето, за да се справят с Веру и Куши. Първоначално Джумки не иска и да чуе, но после променя решението си и се съгласява.

Avika 2

Сид също научава за срещата с момичето и е поразен от приликата с любимата му съпруга.

Матаджи е възмутена от скандалите между Куши и Веру, които не могат да се разберат за продажбата на имота. Тя настоява да се изнесе семейството по-бързо от дома, колкото и да е тежко. Куши тържествува и се развежда със съпруга си, като му връчва документите.

jumki

Прем и Симар се опитват да обучат Джумки, за да се представи убедително за Роли, но уплашена от натиска им тя бяга и се отказва от уговорката. Отчаяни, те се отправят към дома в последен опит да се разберат с Куши и Веру, но удрят на камък. И точно когато Веру се кани да повика полиция, се оказва, че Джумки се появява и предявява претенции върху имотите и прогонва Веру. Той се опитва да я изобличи, но удря на камък. Куши също търси начин да докаже, че момичето не е Роли и Роли не е жива, но не успява да докаже думите си.

jumki 6

Коя е Джумки и какво общо има с Роли, ще разберем в следващите епизоди на Ритъмът на мечтите.

loading...

One thought on “Ритъмът на мечтите: Мнима Роли спасява Баравадж от Веру и Куши

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!