You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Мохини убива Симар

Ритъмът на мечтите: Мохини убива Симар

Ритъмът на мечтите продължава с магиите на една от най-злите вещици в сериала

Мая може да се превърна от лош в добър герой в Ритъмът на мечтите, но Мохини се превръща в най-големия злодей в сериала. Героинята на Пратюша Банерджи си остава едно от най-добрите й превъплъщения и последно всъщност, преди по трагичен начин да си отиде преди година.

В новите епизоди ще видим, как упоената Такурайн взима за заложник Мохини. За да я спаси от нападателката Роли удря възрастната жена с ваза. Тя умира, а съпругата на Сид е арестувана. Малко след това Мохини я посещава в затвора, правейки се на невинна. Тя слага опиати в храната на пазачите и оставя черната котка да пази пленничката й. След което залавя Прем и го отвежда на тайно място, за да продължи ритуала си.

Междувременно Симар е открила писмото на Такурайн и разкрива, че Мохини и Сунанда са престъпнички. Тя го предава на съпруга си, който отива да спаси снаха си, но е похитен от Мохини в същия този момент.

След като Раджендра не успява да се свърже с Прем, отправя молба към Сид и Амар да й помогнат в издирването му. А Симар спасява Роли от затвора, но черната котка продължава да ги преследва. Двете обаче успяват да се укрият в храма.

На настойчивите позвънявания на Симар към Прем, Мохини отговаря, че той е катастрофирал. Тя помага на Симар и Роли да се спасят от котката, но не им разкрива, че тя я е оставила да ги преследва.

Всички се завръщат у дома, а инспекторът поставя Роли под домашен арест. Симар лъже Мохини, че властите от Калкута са установили самоличността на съучастничката на Такурайн и дори са я заловили. Сид и Роли обаче неволно я издават, докато обсъждат подозренията на Симар към Мохини. Амар ги чува и предава информацията на своята възлюбена. Тя се изправя пред Баравадж твърдейки, че е невинна, но Симар не се отказва от подозренията си.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Край на маскарада

Мохини е готова да си тръгне от дома на семейството в Ритъмът на мечтите, но е спряна от Амар. Неговите молби обаче не спират Симар и Роли. Те напръскват със светена вода вратите и двете вещици не могат да прекрачат прага. Амар е обиден и предлага на Сунанда и Мохини своя дом, както и ръката си. Мохини приема предложението му за брак, а Симар вижда черно петно на гърба на съпруга си и се зарича да открие истината.

Прем убеждава Симар да отидат на сватбата на Амар и Мохини, с надеждата да се сдобри със своя приятел. Междувременно Роли е притеснена, че се готви някакъв капан на сестра й. Оказва се права – Амар е упоен и заключен в дрешника, а Симар в стаята на Мохини. Вещицата нарежда на котката си да я убие, докато тя отново омагьосва Прем и го отвлича за ритуала си.

В същото време Роли и Симар стигат до мястото с жертвеника. Мохини се сбива със съпругата на Прем и я блъсва от скалите. Всички мислят, че Симар е загинала като е паднала във водата.

4 месеца по-късно…

Симар идва в съзнание и не знае къде е или как се е спасила. Отива в имението, където всички я мислят за мъртва. Никой не иска да повярва, че тя е жива, както и Матаджи. Симар изобличава Мохини, която се опитва да я удари. Единствен Прем успява да я спре, да не й посегне.

Амар съобщава на Симар, че Матаджи е жива, но Мохини я прогонва от дома на Бараважд. Предупреждава я, че ако отново я види в къщата, ще я убие. Никой от близките на младата жена не се появява – нито Роли, нито Сид, нито останалите от семейството. Тя усеща, че Сунанда и Мохини ги държат в плен.

По идея на Амар, Симар се забулва и се представя за дъщерята на новата прислужница. Мохини се опитва да види лицето й, но Сунанда й се кара и я спира. Амар успява да спре Ума и Джанви да не разкриват самоличността на Симар пред злодейките. Ума дори й дава ключ от имението, но Мохини я вижда и осъзнава, че съперницата й е в дома си.

Тя събира всички в къщата и ги призовава да й разкрият кой стои зад проникването на Симар. Заплашва да убие Матаджи, ако не й разкрият истината. Пари поема вината, а мъжете се опитват да я спасят. Мохини използва косата си, за да ги държи настрани и се пробожда сама, за да покаже, че никой не може да я надвие. След това отвежда момичето в стаята си и го превръща в буркан. Междувременно Амар е дал на Симар буркана Матаджи и тя го скрива. Самият той упоява Мохини, а после признава на Симар, че я е видял как извършва ритуал, докато Прем е бил завързан и вече вярва, че тя е вещица.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!