You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Нейна е бременна, щастието на Сид и Роли е разбито

Ритъмът на мечтите: Нейна е бременна, щастието на Сид и Роли е разбито

Ритъмът на мечтите продължава с вълнуващи обрати за нашите герои. Ще се разделят ли Сид и Роли?

Ритъмът на мечтите не изглежда особено хармоничен за Сид и Роли. Танцът на тяхното щастие е на път да спре, а основна вина за това има Нейна. След като я спасява от почти сигурна смърт, Симар става нейна приятелка и довереница. Благодарение на което научава, че Сид е изневерил на сестра й.

Тази седмица ще видим как отчаяната Симар се опитва да помогне на Сид и Роли да стигнат един към друг. За жалост–без успех. Тя подозира, че Нейна има нещо общо с отчуждението между двамата съпрузи, но все още не е научила най-лошото — че Сид е изневерил на съпругата си. Междувременно самият той прави опити да се помири с жена си и да й признае за изневярата. Но не събира смелост да й каже цялата истина за връзката си с Нейна.

Симар научава цялата тъжна история за романтичната връзка между Сидхарт и Нейна. Асистентката му е убедена, че той ще се върне при нея, но не и новата й приятелка. Сложните отношения между героите съвсем се оплитат, когато Куши започва да подозира, че нещо не е наред между Сид и Роли. И се опитва да разбере какво е то, за да го използва в своя полза.

За радост на зрителите, злодейката от Ритъмът на мечтите има други тревоги, които поне за момента я държат от двамата любими герои. Санкалп решава да се разведе с Куши, проваляйки всичките й планове да остане в дома на Баравадж. Всички опити да му повлияе да й даде отсрочка претърпяват провал.

Прем също е изправен пред трудна ситуация. Той споделя със съпругата си, че семейството му е пред фалит и му се налага да изтегли заем, за да спаси бизнеса на близките си. Тя му оказва пълна подкрепа в трудните изпитания и му обещава, да му помогне с каквото може.

Не толкова приятелско обаче е отношението й към Сид. След като му разкрива, че Нейна очаква дете от него, Симар го моли да разкаже истината на Роли. Той се страхува да го направи и е готов да крие колкото е възможно, за да не разбива сърцето на съпругата си.

Междувременно Веру бяга от затвора и заплашва Роли, че ще я отвлече от дома й, както и че ще си я върне обратно. Младата жена не обръща внимание на странните му обаждания, но нещо зловещо предстои да се случи в дома на семейство Баравадж. Куши предупреждава семейството, че нещастието чука на вратата им, но те както винаги игнорират думите й. Анонимните обаждания до Роли зачестяват–Сид е убеден, че зад тях се крие Нейна, която се опитва да разкаже на съпругата му цялата истина. Той решава да я посети, решен да спре тормоза над Роли. Куши пък е сигурна, че зад обажданията стои Веру.

Ритъмът на мечтите - кулминацията предстои
Ритъмът на мечтите – кулминацията предстои

Някой прониква в стаята на Роли и тършува в нея. Сид не успява да открие Нейна в дома й. Чия сянка и чие отмъщение ще застигне първо двамата влюбени? Предстои кулминацията на сериала, очаквайте и развръзката скоро.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!