You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Нова вещица омагьосва Матаджи, срещаме и малката булка

Ритъмът на мечтите: Нова вещица омагьосва Матаджи, срещаме и малката булка

Ритъмът на мечтите продължава, но този път жертва на атаките е Матаджи

Изпитанията за семейство Барадвадж не спират в Ритъмът на мечтите. Симар тъкмо се освободи от Патали Деви, върна се от подземния свят и вече трябва да се бори с нови злодеи. Дух на вещица, на име Малти се появява в имението и омагьосва Матаджи. А междувременно нанася куп проблеми на семейството.

Роли претърпява инцидент, а опитите на Симар да доведе свещеник в дома претърпяват крах. Появява се наставница, която обещава да помогне на семейството. Предупреждава ги, че духовете на покойна магьосница, дъщеря й и дете, наричано малката булка, обитават дома. И са обсебили съзнанието на Матаджи.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Опитът на Симар да спаси семейството със свещен камък се проваля и те се заемат да извършат ритуал. Всички са изведени от дома, дори Матаджи, която е заблудена, че Раджендра е пострадал.

Симар изпада в транс и вижда дух в имението. Пред две огледала се появяват жена и дете, които молят за помощ. Духовете увличат в своя свят Симар и тя проваля ритуала. Заради това наставницата се оказва в болницата, а Матаджи гони близките си, тъй като иска да настани своите приятели – духове.

Малти се появява в имението и се представя за Суганда. Заблуждава Симар, че е възможно духът на Малти да е обсебил Матаджи. Другият дух – дъщеря й Мадви се среща със Сид. И го моли да я закара до дома й.

Симар решава да потърси помощ в храм в Банджара, но един от духовете й поврежда колата. Мадви омагьосва Сид с чаша вода, докато Роли се тревожи за него.

Матаджи напуска дома си, а Роли я проследява и открива, че тя тайно посещава дома на Девика. В същото време Симар достига Банджара, където научава истината за Малти – тя е вещица, изгорена преди години.

Междувременно наставницата идва в съзнание и иска от Симар вещ на Матаджи, за да я спаси.

Обсебването на Матаджи

Матриархът е завладяна от духа на Мадви и поставя нови правила за семейството. Неволите на Барадвадж обаче не спират до тук – Симар разкрива на Суганда за пътуването си и научава, че Малти е имала дъщеря на 6 години, наричана малката булка. Тя я използвала, за да отвлича вниманието на хората, докато тя ги използва.

Наставницата дава на Симар свещена гривна, която да я предпази, а Санджана научава тайната на Суганда – че е вещица. В същото време Малти призовава духа на дъщеря си и я порицава, че помага на Симар, вместо да й попречи. В същото време съпругата на Прем издирва злия дух из имението.

Матаджи е заключена с катинар в стаята си, но успява да излезе и наказва Симар с камшик. След това тайно се измъква към дома на Девика, но е проследена. Матаджи пробожда смъртоносно Симар с нож, но момичето се връща в имението, все едно нищо не е станало.

Роли открива белег върху тялото на Сид и се притеснява. С Джанви го отвеждат в болницата, а предрешена като сестра Мадви влиза в стаята на Сид. По-късно той лъже Роли, че са му взели кръв за изследванията, което я смущава.

Матаджи и Симар раздават самоси на бедните, но един човек припада и те го отвеждат в болницата. Симар използва случая, за да се види с наставницата. Тя я съветва да вземе едно бяло перо от стаята й в храма, за да предпази дома си. Симар успява да се измъкне от Матаджи, но когато се прибира у дома е ужасена от вида на Санджана. Момиченцето е облечено като малката булка. Малти успява да попречи на Симар да разкрие тайната на детето.

В болницата Роли се тревожи за Сид. Симар обаче вижда нещо много по-странно — Матаджи, която събира кръвта на Сид.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!