You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Отвличат Санджана и Анджали, появява се Мохини

Ритъмът на мечтите: Отвличат Санджана и Анджали, появява се Мохини

Раджвир и Прем слагат край на войната си, появява се Мохини

Любимата на всички Ананди от „Малката булка“ възкръсва в нова роля в Ритъмът на мечтите. В новите епизоди най-после ще се радваме на неповторимата Пратюша Банерджи в сериала. За първи / а за съжаление и последен/път актрисата се въплъщава в образа на отрицателен герой. И въпреки че прави наистина страхотна роля, съдбата решава да напусне твърде рано този свят. На 1 април 2016 година.

В новите епизоди на Ритъмът на мечтите обаче, преди да видим появата на загадъчната Мохини/ Пратюша Банерджи/, ще видим как ще приключи сагата между Прем и Симар. Прем успява да победи Раджвир и да си върне съпругата. Но тя не го желае.

Ананди и Ананди се събират в Ритъмът на мечтите
Ананди и Ананди се събират в Ритъмът на мечтите

Симар се чувства предадена и нещастна заради постъпката на съпруга си. Той от своя страна заявява, че е готов на развод, само и само тя да е щастлива. Сид и Роли се опитват да ги помирят, но за нещастие не успяват. Двамата обаче постигат друг успех — убиват бялата вещица и връщат перлата на Мая. А тя се заклева, че повече няма да вреди на семейството.

Прем донася у дома документите за развода. Всички го молят да се откаже, но той държи Симар да се произнесе и да вземе последната дума.

В един от разгорещените спорове между съпрузите, Сид се намесва с необичайна идея. Той предлага на Прем да заведе Анджали и Санджана на сладкарница. Малко след това Прем се прибира, но сам. И споделя, че децата са отвлечени.

Симар не е на себе си от тревога и упреква мъжа си, че никога не е искал Санджана за свое дете. Двамата получават съобщение за откуп, а младата жена отива сама.

Двете момичета са заловени и завързани в стар склад. Симар отива, а след нея и Прем, който лично води поцилията. Докато похитителите си говорят, децата бягат, но Санджана пада и Анджали се измъква сама.

Мистериозната Мохини

Нахлуването на полицията в склада не успява да помогне на Санджана. Анджали се прибира у дома, но сама и не знае къде е сестра й. Симар вини Прем за нещастието, а той се покайва, че е сбъркал.

Похитителите искат нов откуп, а Матаджи дава парите. Прем отново води полицията, тъй като не желае да рискува живота на детето. Полицаите обаче нахлуват, преди Санджана да е в ръцете на майка си и похитителите я отвеждат. Момичето страда и плаче, а Симар отново обвинява Прем, че нехае за децата. Прем заявява, че няма търпение да се разведат. Семейството го упреква, но той оставя съдбата си в ръцете на Матаджи.

Роли симулира, че е ранена, за да отпрати съпрузите сами в търсене на дъщеря им. След което заедно със Сид хуква след тях в друга кола. Амар открива похитителите, а Сид ги залавя. Те лъжат, че са продали Санджана. Симар и Прем, които са пристигнали на мястото, обаче чуват плача й в гората и откриват, че се канят да я жертват в странен ритуал.

Полицията успява да арестува нападателите, а Прем и Симар се сдобряват. Роли им предлага да се оженят, а Прем къса документите за развода. Никой не подозира, че са наблюдавани от странна жена.

В имението Баравадж на другия ден се появят две забулени жени — Мохини и Сундана. Те наемат стаи в дома на семейството, но Амар усеща, че нещо не е наред. И двете оставят отпечатък върху колона, който Симар по-рано вечерта открива. На другия ден той мистериозно започва да изчезва. Докато Симар и Прем развеждат Мохини и Сундана из имението, майката припада. Прем убеждава жените да се преместят в дома им, а Симар е следена от мистериозната Мохини. В същото време неизвестен мъж разпитва за тях. Какво ще се случи в Ритъмът на мечтите, предстои да видим.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!