You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Патали превръща Симар във вещица, Прем на крачка от смъртта

Ритъмът на мечтите: Патали превръща Симар във вещица, Прем на крачка от смъртта

Ритъмът на мечтите продължава с доста голяма бъркотия

С помощта на Куши, Патали успява да създаде статуя, която обаче променя своето предназначение в Ритъмът на мечтите. В хода на работата си, вещицата решава, на работата си, вещицата решава, че няма да убива Симар, като я затвори вътре, а ще направи нещо по-лошо — ще я превърне в своя последователка — вещица.

Тя открадва сватбения пояс на Симар и чрез специален ритуал я обездвижва. Докато близките й все повече се боят за нея. Девика/Патали също идва в имението и обещава да доведе отшелничката Гаятри, за да помогне на младата жена. Гаятри идва, но Куши единствена разбира, че жената е Патали в истинския си образ.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Тя извършва специален обред, след който състоянието на Симар се подобрява. Междувременно Матаджи с удивление установява, че една от колите на семейството липсва. Тази на Симар.Полицията разследва случая и разбират, че вероятно вътрешен човек я е взел. Куши с неохота признава вината си. Симар се опитва да я защити, но момичето предпочита да нагруби близките си, вместо да се извинява. И е изгонена с плесница от Матаджи.

Куши си тръгва, поверявайки сина си Пратам на грижите на Симар. Патали й предлага убежище, което всъщност е и част от плана на младата жена. Когато Симар отива при Девика и вижда Куши, тя я моли да се върне при нея. Куши обаче е категорична, че не желае да я последва.

Патали подготвя сладък хляб на близките й, след което идва в имението, за да види семейство Баравадж. В него има опиат, който трябва да ги приспи. Куши се опитва да попречи, като нахлува в имението с искане да поделят имуществото. Баравадж обаче изпадат в безсъзнание, а Патали прави опит да открадне сватбените гривни на Симар.

Но те се оказват закачени за статуята на Дурга.

За да ги вземе вещицата събужда Матаджи и използвайки илюзия я кара да й ги даде. На сутринта Симар се събужда с рани по ръцете и краката, за които няма спомени.
Патали / Девика пък подарява куклата с истинската Девика на Анджали. Девика се опитва да се измъкне от нея, като се хвърля в огъня, но е извадена от пламъците. Патали й се надсмива, че никога няма да се спаси от нея и винаги ще остане затворена в куклата.

Симар завършва статуята и е много изненадана, че прилича на Гаятри. За да я разсее Девика й подарява колие, което Прем слага на врата й. В него обаче тя разпознава сватбеното си колие и отива да иска обяснение от вещицата за присвоената вещ.

Патали разкрива истинската си същност пред Симар и я заплашва с отмъщение. Куши обаче успява да измъкне и двете и те бягат от дома й. Но дори това не може да спаси Симар. Патали завършва ритуала си и превръща Симар в истинска вещица.

Междувременно Анджали е успяла да заведе куклата Девика в храма на Дурга, където магията на Патали е развалена. Двете се прибират заедно у дома, но не успяват да спасят Симар от магьосницата.

Девика напразно се опитва да счупи статуята на Патали. Баравадж се прибират у дома и са шокирани да видят, че Симар си танцува сама. Гаятри/ Патали също идва в имението. И настоява семейството да постави нова статуя в къщата, за да извършат спасителен обред за Симар.

Матаджи склонява, но Девика иска да каже истината. Куши успява да я разубеди, надявайки се, че по друг начин ще спасят Симар. Девика открадва изработената от Симар статуя и бяга в близката гора. Призовавайки сянката си, Патали научава къде е скрита фигурата. Тя успява да заблуди вещицата, че е загинала, но не и да скрие статуята.

Омагьосана

Междувременно, драмата със Симар в Ритъмът на мечтите продължава. Симар се облича в черни дрехи, изрича името на Патали, докато се мори на Дурга и заключва Анджали в гардероб. Баравадж се тревожат за детето, докато накрая Роли не я открива заключена в дрешника. Симар обаче я изнудва да си мълчи, за да не я нарани още по-жестоко.

Патали се връща в имението със статуята, а Девика я следва. Гаятри/Патали убеждава Баравадж, че за да помогнат на Симар трябва да извършат нощна молитва. Ритуалът спира, когато Симар и Патали виждат пукнатини по статуята. Пред Куши Девика споделя, че е успяла да подмени двете статуи и е дала дефектна. Но дори това не спира магьосницата да изпълни плана си. Тя настоява Прем да извърши обред, с който уж да пречисти душата на Симар. Намеренията й обаче са да изтрие всичките й спомени за живота и семейството.

Прем сваля гривните на Симар, но си спомня, че има и шал, който й е подарил за сватбата. Дава на Патали и него, а тя го изгаря.

За да завърши пъкления си план, богинята праща Прем да донесе специална монета. В същия момент завършва ритуала и попречва на Симар да сложи брачен синдур на челото си. В този миг електрически кабел пада на улицата в близост до Прем и едва не го убива.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!