You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Прем губи Симар на карти, Сид си връща паметта

Ритъмът на мечтите: Прем губи Симар на карти, Сид си връща паметта

В Ритъмът на мечтите Раджвир печели Симар на карти, а Прем е унизен пред цялото семейство

В Ритъмът на мечтите Симар и Прем се разделят заради нелеп облог. Раджвир си служи с измама, за да си присвои Симар, която дори не подозира, какво й готви съдбата. Сид си връща паметта, но все още не е готов да се изправи срещу бившия си поробител.

Раджвир организира улично представление, в което уж ще лекува болни и нещастни хора. Мано, която също се оказва обсебена от него, споделя, че вярва в способностите му. Раджвир действително спасява чуждо семейство, а Амар и Календер са в тълпата, търсейки доказателства, че той мами. Опитът им да го подведат да излекува Сид/Ариан удря на камък.

Мано открива, че Мая и Ариан липсват и се опитва да се свърже с Раджвир. Матаджи обаче чупи телефона й и по този начин й попречва да изпълни своя замисъл. Роли я напада, но Матаджи я защитава. Симар пък се опитва да спре скандала и казва на Мано, че може да се поправи.

Сатия решава да спаси Ариан и Мая го отвежда в стаята на Раджвир. Той му връща паметта и прибира змийската перла в кутията. Съобщение за бомба пречи на Мая да си върне бижуто. А магьосникът осъзнава, че нещо се е случило с хипнотизираната Мано.

Междувременно, Мано е задържана у дома, а Куши се преструва на нейна заложница, за да я измъкне от дома. За да предотврати насилието, Матаджи пуска Мано от дома им. Мая прави опит да я спре, а Куши се заканва, че ще издаде всичко на мага. Сид се появява именно в този момент и слага край на драмите между жените от фамилията. Мая успява да хипнотизира Мано, която заблуждава Раджвир, че е била на пазар.

Ритъмът на мечтите: Прем губи Симар
Ритъмът на мечтите: Прем губи Симар

Съдбовен залог

Истинската драма в Ритъмът на мечтите започва, когато Прем предлага на Раджвир да се договорят за дома на Баравадж и той да напусне живота им. Магът му дава бял лист и го кара да се подпише на него. Убеден, че ще спечели всяка битка, Прем се подписва. И дори не подозира, че следващото, което ще загуби е най-скъпото му — Симар.

На празника Теедж Прем и Симар изпълняват ритуал за Пуджа. Раджвир обаче е запленен от Симар и решава да я спечели.

Роли и Сид се срещат тайно от Мано с помощта на Мая. Той й признава, че си е върнал паметта и още я обича. След като двамата си дават обещания винаги да са един до друг, идилията им изглежда пълна. Но всъщност най-трудното предстои.

Раджвир предлага на Прем игра на карти. Ако спечели, той ще му върне къщата и съпругата. Съпругът на Симар обаче отказва и магьосникът нарежда на Сид да изгони всички от дома.

Пари и Мано остават в къщата, но останалите от фамилията си отиват доброволно. Съседите винят Прем за случилото се, а служителите в семейството се опитват да убедят Мано да помогне на Баравадж да се върнат.

Раджвир предлага втори облог на Прем — да разиграят Симар и дома на Баравадж на карти. Този път той приема, а с измама магът печели красавицата и дома на семейството. Той приема те да се върнат обратно, а Мано кани фамилията у дома.

Странна среща

За да раздели братята, Раджвир отпраща Сид по работа в Джайпур. Роли отпътува с него, без да подозира какво се случва у дома. Двамата прекарват няколко щастливи мига заедно, но на адреса даден им от Раджвир ги очаква изненада — напада ги непозната жена в бяло.

Сид се дуелира дълго време с нея, но накрая я побеждава. Тя кани семейството в дома си, без да им каже какви изпитания още ги очакват.

Междувременно в дома на Баравадж драмата продължава с пълна сила. Прем има часове, за да предаде Симар и когато Раджвир проявява права над нея, никой от семейството не може да го спре. Матаджи е бясна на глупостта на Прем и го вини, че е предал Симар. Тя му удря плесница, а Раджвир със смях слага брачна гривна на ръката на Симар. Тя осъзнава, че не може да се възпротиви на случващото се, но заявява, че сама ще накаже съпруга си. И удря шамар на Раджвир.

Как Роли и Сид ще спасят Прем и Симар в Ритъмът на мечтите, предстои да видим.

loading...

One thought on “Ритъмът на мечтите: Прем губи Симар на карти, Сид си връща паметта

  1. Прем е голям глупак не трябваше да играе на карти със Ранджвир? За да не загуби Симар и цялото семейство? Сидхант и Роли
    ще победят жената в бяло? Трябваше Роли да участва двубоя със Сидхант и да победят? Това е моето мнение за сериала

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!