You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > В Ритъмът на мечтите: Прем побеждава Викрант, Симар попада в невъзможен капан

В Ритъмът на мечтите: Прем побеждава Викрант, Симар попада в невъзможен капан

В Ритъмът на мечтите Прем успява да намери и победи Викрант, но не и да спаси Симар

Симар попада в невъзможен капан в Ритъмът на мечтите. След много перипетии Прем успява да я открие и спаси, но се оказва, че самият той е заложник на невъзможна ситуация.

Тази седмица в епизодите ще видим, как Роли и Симар правят опит да изведат безопасно от селото Анджали и Санджана, но намеренията им са осуетени. Прем и Сид влизат в селото, но Викрант скрива пленничките и те не успяват да ги открият.

Дакша обаче успява да предаде тайна бележка на Прем и двамата си тръгват, заедно с инспектора, заблуждавайки Викрант, че не са открили нищо.

В Ритъмът на мечтите : Викрант опитва да убие децата, Симар попада в невъзможна ситуация
В Ритъмът на мечтите : Викрант опитва да убие децата, Симар попада в невъзможна ситуация

Роли се опитва да създаде бунт в селото, като насърчава жените да не се подчиняват на мъжете си. Бременната Чампа обаче става жертва на съпруга си. Тя е блъсната от мъжа си и умира при спонтанен аборт.

За смъртта й, той обвинява Роли и иска правосъдие.
Мукрия открива бележката от Дакша до Прем и ги осъжда с Роли на смърт. Викрант предлага на Симар дяволска сделка — ще ги спаси, ако тя се омъжи веднага за него. Когато старейшината отказва да изпълни молбата му, той нехайно му казва, че след сватбата ще може да ги убие.

Симар приема, а Лила се опитва да я предупреди, че всичко е измама. Мукхия обаче я открива и я заплашва със смърт, ако разкрие истината.

Междувременно в Ритъмът на мечтите Прем се опитва да проникне в селото през джунглата. Лила ги открива заедно със Сид и ги упътва към селото. Тя дори им дава дрехи, с които да се дегизират като селяни.

В селото отново избухва бунт и Роли взима Викрант за заложник. Тя го заплашва със смърт, ако не освободи децата. Той я убеждава, че само Мукхия знае новата парола. В същото време му нарежда да убие децата.

Роли и Симар го молят да постъпи според съвестта си и той се самоубива.

Трагична развръзка и невъзможен избор

В Ритъмът на мечтите ще видим още, че Прем и Сид успяват да влязат в селото. Прем казва на Роли и Симар, че Сид е отишъл да освободи децата, а Роли се втурва, за да го спре. Предупреждава го, че стаята е с бомба и ако въведе грешен код, ще убие момичетата. Като кара Сид да застане неподвижен на едно място тя успява да изведе момичетата. Той обаче се оказва в тежка ситуация, тъй като може би е стъпил на мина.

Роли се досеща, че Викрант е използвал за паролата датата на предстоящата му сватба със Симар и успява да спре бомбата и да спаси съпруга си.

Междувременно Прем предизвика Викрант на дуел за Симар. Победителят получава ръката й. Двамата се бият и Прем побеждава. Той опитва да изведе децата и семейството си извън селото, но попада в капан. Санкрант, един от мъжете в селото заплашва Симар, че ако си тръгне, ще убие Муни — детето на покойната Чампа.

 

И я поставя пред невъзможен избор…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!