You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Прем прогонва Симар

Ритъмът на мечтите: Прем прогонва Симар

Прем не може да прости на Симар за предателството в Ритъмът на мечтите

Прем и Симар се изправят един срещу друг, а измамата, която жена му му организира, й струва скъпо. Тя бива прогонена от имението, а Роли и Сид едва не я последват в новите епизоди на Ритъмът на мечтите.

Викрант разобличава майка си и Картик, заради което е наръган с нож от нея. Той я упреква, че е отнела живота на любимата му Сунайна, но не му остава много време да се бори срещу нея. Савита решава да припише вината за смъртта му на Симар и заедно с Картик задействат плана си.

Роли и Сид са отчаяни, понеже не могат да се свържат със Симар. Решават да проверят на място нещата, а през това време Сураби открива, че четирима души са изчезнали от имението.

Ритъмът на мечтите: Симар е прогонена от дома на Баравадж
Ритъмът на мечтите: Симар е прогонена от дома на Баравадж

Тя информира Прем за случилото се и той се обръща за помощ към Джанви. Двамата заедно установяват, къде живее Картик, а Прем отива до дома му. Там намира ранения Викрант и го води в болница.

Междувременно заклинателят Ганди се натъква на Савита, която го лъже, че Симар е убила съпруга си. Роли и Сид обаче я изобличават и вбесеният магьосник пуска духа на Сунайна на свобода.

Когато тя стоварва цялата си ярост върху Савита и Картик, те признават всичко. Да не ги повлече към отвъдния свят я спират само Роли и Симар, които я уверяват, че престъпниците ще получат възмездие от закона. Савита и Картик са арестувани, а самоличността на мнимата Сунайна е разкрита.

Измъчвана от мъка по Прем, Симар разкрива на Сураби коя е. Последната прави опит да се самоубие, но е спряна от Пари. След като идва на себе си, Сураби разкрива истината за Симар пред Баравадж. Сид потвърждава думите й, но Прем отхвърля съпругата си.

 Краят на измамата

Симар е прогонена от дома на Баравадж, а Матаджи не желае да чуе за нея.

Сид и Роли също искат да тръгнат, но в крайна сметка братът на Прем се осъзнава и решава да останат. Той убеждава Роли, че така ще могат да й помогнат, като променят мнението на семейството. Сураби също се кани да напусне имението на Баравадж.

Матаджи обаче я спира. Тя взима ключовете на дома от Роли и ги дава на бъдещата си втора снаха. А какво ще случи със Симар след това, предстои да видим в новите епизоди на Ритъмът на мечтите.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!