You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Роли е разкрита, Джанви се предава

Ритъмът на мечтите: Роли е разкрита, Джанви се предава

Роли е разкрита в Ритъмът на мечтите, Джанви за втори път проваля плановете й

След множество перипетии Роли и Симар почти успяват да отмъстят на Шауря и Мегна в Ритъмът на мечтите. В последния момент обаче, Джанви се предава и обръща гръб на приятелките си, с което проваля целия им план.

Ритъмът на мечтите: Джанви проваля плана на Роли
Ритъмът на мечтите: Джанви проваля плана на Роли

Роли признава на Симар и Мано за срещата с Мегна и Шауря в дома на Соня Оберой и за неочаквания си годеж. Мегна настоява да се венчаят възможно най-скоро.

Мано от своя страна се обажда в дома на Соня и под измислен предлог успява да я изкара от дома й. Симар и Роли отиват в дома на Оберой, където успяват да залъжат прислужницата да ги пусне, уж да изчакат господарката й. Те приемат Мегна и Шауря в празния дом, а докато Роли устройва мнимия годеж, Симар предизвиква инцидент след инцидент, за да отвлече вниманието на прислужниците. Мегна обещава да избере дата за сватбата и двете си отдъхват. Но не за дълго.

roli

Репортер снима истинската Соня Оберой, но обещава на Сид, че няма да публикува нейните снимки. В крайна сметка обаче жената е разкрита, а историята й се появява с истинския й облик във вестника. Сид споделя за случилото се с Роли, а тя заедно с Мано посещава Мегна под предлог, че иска да обсъдят подробности около сватбата. Мано организира инцидент с чай, за да скрие снимката на Оберой, но в крайна сметка истината е разкрита от Шауря. Двете са прогонени като измамнички от дома, а Мегна е готова да извика полиция. Точно тогава се появява Атул с историята, че жената във вестника е мнима Соня Оберой, а цялата история е измислица.

За да замаже положението Мегна обещава да организира сватбата в имението на Сингангия. Точно тогава Сид и Соня виждат Роли и Мано с Мегна и той й иска обяснение. Семейство Баравадж пък научават за случилото се от Джанви, която поема цялата вина.

roli 5

Ще успее ли планът на Роли в Ритъмът на мечтите?

Роли създава сложен план, с който се надява да унищожи Шауря. Тя настоява пред Джанви да запише признанията му, в деня на мнимата си сватба. Джанви се вмъква в стаята му и планът успява, но е разколебана в чувствата си към него. В последния момент решава тя да се яви на сватбеното тържество и заключва Роли, като открадва сватбената дреха.

В същото време Баравадж пристигат, точно, за да спрат венчавката. Дали накрая истината за Шауря ще види бял свят?

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!