You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Роли е съкрушена, Веру прострелва Симар

Ритъмът на мечтите: Роли е съкрушена, Веру прострелва Симар

Ритъмът на мечтите продължава да преобръща съдбите на героите

Кармата не подминава героите от Ритъмът на мечтите тази седмица. Перипетиите на Авика Гор в сериала продължава, а героинята й Роли преживява тежки мигове. Тя успява да върне на семейството състоянието му, но плаща висока цена за това. Веру й показва подписаните документи, но заявява, че те са сватбен подарък. Симар прави и невъзможното, за да ги осигури преди сватбата, като накрая забърква и Баравадж в цялата история.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Куши също прави опит да осуети сватбата, като предупреждава Веру за плана на Роли. Тя подслушва разговора на Симар и Ману, в който двете си говорят за истинските намерения на Роли и го разказва. Влюбеният годеник обаче я гони, след което отива на сватбеното тържество. Отчаяна, Куши разкрива и на Баравадж плана си.

Sasural Simar Ka r

Семейството иска потвърждение от Прем и Симар и научава, че всичко казано е истина. Роли е измамила всички, за да спаси тях. Те решават да й се притекат на помощ и да я спасят. Симар открива папката, но на път за храма е спряна от Куши, която се опитва да й попречи да провали тържеството. Намесва се и Сид, който успява дай помогне. Цялото семейство се втурва в храма и проваля сватбата. Роли си признава, че е измамила Веру, за да спаси семейството си, но Симар го отнася. Той побеснява и я прострелва.

Всички са сериозно притеснени за състоянието й, а Веру е арестуван. Сид и Роли изясняват отношенията си. Тя му признава, че още го обича и никога не е преставала да го обича истински. Веру е съсипан.

simar r

Куши остава с празни ръце, а семейството празнува успеха си, но са нещастни заради случилото се със Симар. Роли и Сид са на път да се съберат, а съперницата им отива в затвора, за да се опита да освободи Веру. Тя му разказва за истината за целия план на Роли, Ману и Симар, и му предлага нов съюз. Състоянието на Симар се подобрява. А планът на Веру и Куши се задейства.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!