You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Роли и Сид отново пред раздяла (Соня бяга от похитителите)

Ритъмът на мечтите: Роли и Сид отново пред раздяла (Соня бяга от похитителите)

Ритъмът на мечтите – Роли и Сид отново се отчуждават

Намеренията на Куши да се възползва от самоличността на Соня Оберой почти се провалят в Ритъмът на мечтите, когато маската й се поврежда. За да не заподозре никой проблема, тя вика тайно гримьорката Боби в имението с молба да я оправи. Тя откликва на желанието й, да й помогне, без да подозира, че всъщност помага на престъпница.

Ритъмът на мечтите: Куши едва не се издава, че не е Соня
Ритъмът на мечтите: Куши едва не се издава, че не е Соня

В последния момент положението е спасено, а тя се изправя пред Баравадж отново дегизирана.

В същото време истинската Соня бяга от шофьора, а той с почти нечовешки усилия успява да я спре да не разкрие истината пред Баравадж. Упоява я, за да не създава проблеми и тайно я изнася от имението по нареждане на Куши.

Роли има проблеми със Сид отново
Роли има проблеми със Сид отново

Каруна предлага младите да заминат на сватбено пътешествие в Гоя, където маската на Куши отново претърпява проблем. Тя се моли на Боби да дойде отново в града, за да й я възстанови. В същото време лъже Санкалп, че има болки във врата и го моли сам да се разходи.

Sasural Simar Ka 5 e

Докато никой не подозира, че е в Гоя, наема стая за деня, с надеждата, че ще успее да поправи щетите, преди мъжът й да се е прибрал.

Междувременно отношенията между Роли и Сид се охлаждат. Той започва да я пренебрегва заради работата, а тя страда от това. Неочакван ангажимент с документи за Соня обаче дава възможност на съпрузите да се сближат отново. И те заминават за Гоя, където откриват само Санкалп.

Sasural Simar Ka 2

Куши го е заблудила, че отива на лекар, но не му оставя никакъв адрес, а междувременно самата тя се крие в съседна стая в хотела. Докато той се опитва да прикрие ситуацията с жена си, Роли вижда Куши и решава, че тя иска да провали медения месец на двойката.

Двете си вдигат страхотен скандал, който обаче е на път да провали замисъла на Куши да се представя за Соня…

Sasural Simar Ka

В същото време в Ритъмът на мечтите Джанви се връща на работа в клиниката…

Симар я подкрепя за това решение, а и скоро става ясно, че има нов главен лекар, който ще назначи главна сестра в болницата. Битката е оспорвана, тъй като всички искат мястото. По съвет на Симар, Джанви също се кандидатира, но е злепоставена от друга сестра. Тя не желае да се оправдава за инцидент, за който не носи вина, но снаха й се намесва и разкрива истината.

Докторът се извинява на Джанви и й обяснява, че тя е била избрана за поста, а тя щастливо го приема.

Дали тук няма да се зароди нова любов, предстои да видим съвсем скоро в Ритъмът на мечтите.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!