You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Роли и Сид разкривата тайната на Сунайна

Ритъмът на мечтите: Роли и Сид разкривата тайната на Сунайна

Докато Прем отказва да прости на Симар, Роли и Сид търсят начин да я спасят в Ритъмът на мечтите

Любимите герои от Ритъмът на мечтите измислят все по-безумни планове, за да спасят Симар от лапите на Сунайна. Докато призракът продължава да обърква съзнанието на младата жена със сцени на Прем и Сураби, Роли и Сид разкриват на Викрант и Прем истината за Симар.

Викрант съжалява за това, че е въвлякъл Симар в личната си драма и търси начин да я измъкне. Той открива, че когато тя е храма на един от индийските богове, Сунайна не може да я докосне. Няколко пъти я подмамва там, докато накрая успяват да накарат Сунайна, да излезе от тялото на Симар.

Ритъмът на мечтите: Сунайна обсебва и Роли
Ритъмът на мечтите: Сунайна обсебва и Роли

Вбесеният дух обаче е твърдо решен да не се предава и обладава Роли. Обсебеното момиче вдига нож на Сураби и получава заплахи, че ще убие новата съпруга на Прем, ако не остави Симар/Сунайна намира.

След случилото се, Сид и Роли стигат до извода, че трябва да съберат духовете на Сунайна и Викрант. И само тогава призракът ще ги остави намира.

Единственият начин да постигнат това обаче е като убият Викрант.

Самият той дава разрешение да направят каквото трябва. Но за щастие до смъртта му не се стига. Симар открива начин да се освободи от Сунайна и известно време се оттегля в храма, където е недосегаема за призрака.

Междувременно Прем се осъзнава и моли за прошка любимата си съпруга. И точно когато изглежда, че с тях двамата всичко ще бъде наред, Сураби се намесва и обявява, че е бременна.

 

В аванс ще издадем, че това не е единствената драма в Ритъмът на мечтите. Картик и майка му успяват да се измъкнат от затвора. И са твърдо решени да си разчистят сметките със семейство Баравадж. Куши отново ще има пръст в случая, но как ще се замеси в поредната семейна драма, тепърва ще ви разкажем.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!