You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Роли и Сид се събират, появява се Джандви

Ритъмът на мечтите: Роли и Сид се събират, появява се Джандви

Ритъмът на мечтите продължава, срещаме се с Джанви

В новите епизоди на Ритъмът на мечтите се срещаме с нов герой — Джанви. Стари тайни от миналото на Матаджи изплуват, хвърляйки сянка върху семейното щастие.

Въпреки настояванията на семейството да се отложи сватбата на Сид, Джумки настоява тя да се състои. И докато всички се страхуват, че брака й със Сидхант ще нарани Роли, истинската булка се оказва именно бившата им снаха. Двамата си разменят сватбени клетви, но заради тежкото състояние на Роли, церемонията е кратка. По време на тържеството Джумки и брат й изчезват, оставяйки прощално писмо за Симар.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Междувременно кошмари от отвличането преследват Роли и никой не може да я успокои. Тя не може да разкаже на Сид и Прем истината за случилото се, защото не знае. Спомня се единствено жена със златна гривна във формата на змия, която непрекъснато я упоява. И дори не подозира, че ще се види с мъчителката си отново.

По време на инсцениран инцидент в храма, открадват портмонето на Матаджи, но неизвестно момиче се хвърля след крадеца й и го връща. Името й е Джанви, която стои и зад отвличането и мнимата смърт на Роли. Тя е поканена от Матаджи в дома й, за да бъде превързана и прегледана. Появата на Джанви връща лошите спомени на Роли, но момичето не може да си спомни откъде я познава.

sasural simar ka janvi r e

В същото време полицейски инспектор разпитва за инцидента сестрата на Симар, а това изнервя Джанви. Симар подозира, че новопоявилата се жена в дома им крие тайна, но не успява да я разкрие Матаджи също има кошмари и с наближаването на рождения си ден, се страхува да празнува. Ума подготвя парти изненада, а Матаджи има спомени за прокълнато имение. С тайна карта Джанви открива склада в дома и се заканва, че ще отмъсти на всички от семейството, за случилото се с нея. Тя иска да напусне дома на Матаджи, но възрастната жена не й позволява. Зли предчувствия има и Симар, която настоява да отпратят непознатата.

sasural simar ka janvi t r

Роли случайно се среща с Джанви и започва да сънува кошмари. Гривната върху ръката на непознатата пък навява спомени на Симар за разказите на сестра й от пленническия живот. Симар е твърдо решена да разкрие истината за похитителката и да я изобличи.

sasural simar ka janvi 3

На рождения ден на Матаджи, Джанви изчезва. Докато семейството празнува и честити празника на възрастната жена, тя е обзета от ужасни спомени. Неочаквано в дома се появява Шоба, заедно с Джанви. Всички са изумени, след като не са я виждали цели 20 години. Матаджи отказва да разкрие истината, тъй като е свързана с ужасен инцидент. Джанви обаче е твърдо решена да я покаже на всички. Тя ги кани в склада, където разбива една от стените и вади от нея скелета на баща си. Какво още ще се случи в Ритъмът на мечтите, предстои да видим…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!