You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Роли и Симар спасяват Соня, Куши е бременна

Ритъмът на мечтите: Роли и Симар спасяват Соня, Куши е бременна

В Ритъмът на мечтите, на героите определено им става все по-трудно

В Ритъмът на мечтите Роли и Симар са изправени пред нови предизвикателства. Те разобличават Куши и осъзнават, че тя използва тайна двойничка на Соня. На презентация във фирмата момичетата успяват да видят другата страна на мнимата Соня и озадачени от поведението й, започват да я следят, докато не откриват, че е свързана с Куши.

Симар е убедена, че бившата снаха във фамилия използва двойничка и го заявява на Баравадж. Санкалп обаче не им вярва и заплашва да се изнесе с жена си, ако не докажат думите си. На Роли й се отдава възможност да проникне в стаята на Куши и вижда маската. С нея в ръка, доказва правотата си пред семейството.

khushi-pretends-to-be-sonia

Междувременно Куши все пак успява да се измъкне, а Сид, Прем и Симар започват да издирват истинската Соня. Роли открива бележка от Оберой, в която тя иска помощ, а след това започва надпревара с времето. Сглобявайки малки детайли, проверявайки различни улики тримата успяват да я спасят. Соня се връща в имението и разобличава окончателно Куши.

Цялото семейство прогонва престъпницата от дома, а Санкалп се разкайва. Той обещава на Соня, че ще се разведе, за да се ожени за нея, както й е обещал, но неочаквано всички са изправени пред препятствие — Куши е бременна.

Междувременно Джанви и доктора заявяват, че ще напуснат, но няма да се разделят. Директорът се принуждава да отстъпи пред натиска им, като заявява, че ще им позволи да работят и след сватбата. Джанви обаче има условие към Анураг — да признае на майка си, че тя е бременна. Майка му — Шанти, запазва самообладание, когато научава, че бъдещата й снаха е бременна, но и с нищо не показва, че я приема.

Ритъмът на мечтите: Куши е бременна, спасяват Соня
Ритъмът на мечтите: Куши е бременна, спасяват Соня

Обратно в дома на Баравадж в Ритъмът на мечтите, Санкалп отказва да признае детето на Куши. Каруна я спасява от затвора за измамници, но бившия й съпруг не иска да живее под един покрив с нея.

 

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!