You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Роли и Симар стават жертва на Мегна

Ритъмът на мечтите: Роли и Симар стават жертва на Мегна

Мегна е на крачка от отмъщението в Ритъмът на мечтите, но дали ще постигне целта си

Трудните изпитания, които преживяха в предишните епизоди Роли и Симар са нищо, в сравнение с онова, което ги очаква в Ритъмът на мечтите. Твърдо решена да отмъсти на семейство Баравадж, Мегна ги затруднява колкото се може повече.

Двете сестри в последния момент на второто изпитание си спомнят, че трябва да направят десерт и за много кратко време успяват да приготвят рецептата на Ума. Мегна склонява да нахрани семейството им. Но те трябва да сервират на всички 100 поклонници в храма и да нахранят не 100, а 101 души. Роли се досеща, че свещеникът не е ял и му сервира. А Мегна е бясна, че и тази нейна загадка се е провалила.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

В помещението, където са Баравадж, на Матаджи й прилошава. Близките настояват за лекар, а младата жена решава да използва състоянието на старата жена за поредното си изпитание. Тя казва на Роли и Симар, че баба им е тежко болна, но ще й даде лекарство, само, ако те се справят с още едно изпитание. А задачата изобщо не е проста.

В продължение на 24 часа те трябва да държат в ръцете си две горящи свещи. Ако пламъкът изгасне Матаджи ще се прости с живота си.

Момичетата решават да проявят хитрост и успяват да задържат пламъка стабилен. Виждайки, че и това изпитание ще мине успешно, Мегна отваря прозорците, за да може нощния вятър да загаси пламъка. Но богинята Дурга, която пази Роли и Симар, отново им помага да преживеят изпитанието.

Неочаквано един добър приятел се появява в имението – Соня Оберой. Симар и Роли успяват да й подскажат, че имат неприятности, а тя се свързва с полицията. Иска да претърсят дома на семейството, но от страх за близките си, момичетата я молят да не ги излага на риск.

Те се уговарят да си разменят писма в храма, където Соня им оставя бележка, как да се свържат с нея за помощ. С хитрост, Симар успява да заблуди Мегна и се среща с Оберой. Тя пък от своя страна наема следовател, който да издири Баравадж.

Краят на играта в Ритъмът на мечтите настъпва, а Роли и Симар излизат победителки

Мегна обаче е бясна и иска възмездие за смъртта на брат си. Тя заблуждава момичетата, че семейството е в планината и ги праща натам, надявайки се да не успеят да открият Баравадж навреме.

По пътя двете пукат гума и осъзнават, че времето не е на тяхна страна. Те са силно уплашени, че няма да успеят с предизвикателството и този път Мегна наистина ще убие близките им…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!