You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на Мечтите: Роли изобличава Шоба

Ритъмът на Мечтите: Роли изобличава Шоба

В Ритъмът на мечтите Симар и Роли свалят маската на Шоба, истината за Джанви е разкрита

Зрителите на поредицата Ритъмът на мечтите няма да скучаят и тази седмица. Роли и Симар отново влизат в ролята на детективи, в опит да открият най-голямата тайна на Шоба – защо лъже за смъртта на Шакти?

Майка и син се срещат тайно, а Роли случайно дочува разговора им. Тя започва да подозира, че Шоба знае, че синът й е жив, но се преструва, че няма новини от него. След няколко инцидента в имението, тя решава да последва Шоба в стаята й, под предлог, че се тревожи за нея. И подозира, че двамата с Шакти имат таен заговор.

Пари ражда и се налага да я откарат в болница. Семейството се събира край нея, но по настояване на Пари, Роли се връща у дома неочаквано. Тя споделя със Сид и Прем, че се прибира. В това време Шоба и Шакти се срещат. Роли дочува разговора им и прониква в стаята на Шоба. Открива Шакти скрит в гардероба. Оказва се, че двамата наистина са в заговор, за да откраднат състоянието на Баравадж.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Тя се обажда веднага на Симар, за да й разкаже за заговора, но връзката прекъсва. С помощта на Шакти, Шоба се опитва да я убие. Усетила, че нещо не е наред, сестра й, заедно с Прем се прибира и осуетява убийството на Роли. Пари ражда благополучно.

Прем вика полиция, за да арестуват баба му и да я откарат в затвора, а Джанви е съкрушена. Тя вини семейството за инцидента и се заканва да убие Суджата по време на празника на Ганеша. Споделя плана си с Шоба, която от своя страна решава да играе своя игра.

Тя се обажда на Симар и Роли в деня на празненството, предупреждавайки ги, че ще се случи нещо ужасно с Баравадж. Суджата се прибира у дома и се изправя пред дулото на пистолета на Джанви.

Последната иска да я убие на всяка цена, винейки я за нещастията в семейството си. В последния миг, Прем и Роли успяват да предотвратят най-лошото. А Симар разкрива ужасна тайна — че Джанви не е дете на Шакти, а на Суджата.

Двете сестри й пускат запис, в който се разкрива истината за Шоба. След това й устройват капан, като я пускат да излезе от ареста и я залавят на мястото на срещата с Шакти.

Цялата истина в Ритъмът на мечтите е разкрита. Шакти е жив, а Шоба е отвлякла детето на Суджата, заменяйки своето мъртво родено. Що се отнася до „скелета в гардероба“ — той е на прислужника Бирджу.

Джанви се връща в дома на Баравадж, а Симар и Роли обещават скоро да омъжат. Момичето започва и работа в болницата, където се запознава с Шауря Сингания. Дали между катастрофиралия младеж и Джанви няма да се зароди нова любов? Предстои да видим в бъдещите епизоди на Ритъмът на мечтите.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!