You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Роли умира, Симар попада в друга реалност

Ритъмът на мечтите: Роли умира, Симар попада в друга реалност

В Ритъмът на мечтите Роли умира за пореден път, а Симар попада в друга реалност

Любимата ни Роли за пореден път губи живота си в Ритъмът на мечтите. Но дали този път ще успеят да я възкресят?

Сериалът продължава с бягството на сестрите в храна на Дурга. Каал и Гаятри се опитват да им попречат, но не успяват. Малката булка води Барадвадж към неговото убежище, а Симар предупреждава Прем за бедата, в която е попаднал. Каал и Гаятри успяват да убедят нея и Роли да излязат от скривалището си, след което омагьосват малката булка да се превърне в обикновен човек.

Симар е нападната от Гаятри, но се отбранява смело. Прем пък получава от малката булка дървена писалка и червен лист, които Роли използва, за да изчете защитна мантра. Така успява да обезсили Каал и той припада.

Ритъмът на мечтите: Симар слиза в подземния свят
Ритъмът на мечтите:

Гаятри също се преструва на победена и се опитва да примами Симар. Тя прехвърля силите си на Каал и двамата се сливат в едно цяло. Когато обаче опитват да примамят Симар, Роли се хвърля да я защити и е ранена. Симар напада злодеите с тризъбеца, който преди това е открила в храма. Убива ги, но после губи съзнание.

Лекарите не дават надежда за спасение и на двете, но за да живее сестра й, Роли се жертва. Тя предава на богинята своя живот, след което Симар е спасена. Младата жена научава за саможертвата на сестра си, която умира в ръцете й. Всички са съкрушени от загубата й, а най-силно страда Сид.

На погребението на Роли Сид нарича Симар убийца пред всички. Той продължава да страда от загубата й, но сестра й го успокоява и го моли да изпълнят заедно погребалния ритуал.

Тайнствената посетителка

Симар настоява пред Мена, да не разказва на Готам и баща й, за смъртта на любимата й сестра. Сид пък й забранява да се докосва до урната на Роли. Непозната жена през нощта му нашепва, че за всичко е виновна Симар. Когато той отново се нахвърля върху нея, тя решава да се оттегли от семейството завинаги.

Сид също иска да се оттегли в изгнаничество, но неочаквани събития променят плановете му. Пред него се материализира жена на име Чандрамани. Тя му разкрива, че е въплъщение на лунния камък, който Симар е искала да унищожи. И му напомня, че Гаятри е искала живота на Симар, а не на Роли. И той още може да си върне съпругата.

Тя го подмамва да напусне имението, а в същото време Симар решава да се нанесе в дома на Девика. Матаджи отива с нея, а снаха й моли Куши и Пари да се грижат за Сид и да го подкрепят.

Силна светлина през нощта смущава Прерна и тя казва на Симар какво е видяла в стаята на Сид. Момичето се промъква тайно в имението, но Сид я напада с нож, а Прем едва я спасява.

За да успокоят духа на Роли от семейството се събират на молитва. Симар влиза в стаята на Сид в същото време и намира лунния камък. Тя го унищожава, а девер й си спомня случилото се и се извинява на цялото семейство.

Но с това тя не унищожава Чандрамани. На празника Байсакхи, в имението е поканена и Сверна. На сутринта, тя и Симар не откриват никого от фамилията. Вещицата се появява в същия миг и й разкрива, че е пренесла близките й в паралелна реалност. Предупреждава я, че това е отмъщение за опита й да унищожи лунния камък. Поставя й изпитание — за 15 дни Симар да спаси близките си, иначе те завинаги ще я забравят.

След това Чандрамани пренася Симар в друга реалност, където Сид е отвлякъл Прем и се кани да го убие. Раджендра и Матаджи го наказват сурово, защото той отказва да се ожени за жена по техен избор.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!