You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Рошни и Пиюш с втора сватба

Ритъмът на мечтите: Рошни и Пиюш с втора сватба

В Ритъмът на мечтите Рошни и Пиюш се женят, но щастието им е твърде кратко

Рошни и Пиюш стигат до развод в Ритъмът на мечтите. Симар успява да принуди Рошни да подпише документите за развода, но Пиюш се намесва и попречва на майка си. Той защитава съпругата си, убеден, че тя има право да бъде с него и че двамата ще бъдат щастливи. Симар е доволна, че най-накрая е разкрил истинските си чувства.

Викрам отказва да даде пари за пластични операции на Анджали, а тя се сърди. Вместо това иска пари от Сам за пореден път, въпреки възраженията на Симар.

Сам й дава парите и я съветва да се пази от Тина. Анджали я саботира, като разшива роклята й. Инцидентът се случва, докато Тина дефилира и това й коства победата. Анджали печели короната, но майка й удря плесница след това, за наказание за поведението й.

Анджали се прибира у дома и гони Викрам от стаята им, за да се радва на триумфа си. Той е разочарован, че съпругата му за пореден път го пренебрегва. Анджали си купува скъпа кола и демонстрира висок стандарт, което огорчава Викрам.

На годежа на Пиюш и Рошни, сестра му отново вбесява майка си, като купува на младоженците скъпи дарове. Синът на Пари пък признава, че е влюбен в момиче, което е срещнал в Лондон. Пиюш кани Анания — приятелката на Аарав на тържеството. Оказва се обаче, че тя не се харесва на Пари. Освен това се е запознала с него с умисъл. Да проникне в дома на Барадвадж.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Симар си спомня, че гуруто й е предсказал, че преди 25-я рожден ден на Пиюш, ще се срещнат за пореден ден със злите сили. Анания получава таен пакет с медальон, който трябва да му предаде преди празника. Междувременно непозната жена прави магии, но не успява да омагьоса сина на Симар.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!