You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Шауря изнудва Джанви

Ритъмът на мечтите: Шауря изнудва Джанви

В новите епизоди на Ритъмът на мечтите Джанви се омъжва тайно за ужас на семейството

Тайна сватба в Ритъмът на мечтите ще видят зрителите на сериала. Джанви се подлъгва по обещанията на Шауря за любов и вечна вярност и му пристава. Семейството обаче не само, че не е доволно от решението й, но ги поставя и в сложна ситуация. Освен това малко след сватбата маските падат и Джанви вижда истинската същност на съпруга си.

Роли и Симар разбират за тайните срещи на Джанви с богатия Шауря, но не одобряват връзката им. Те молят момичето да го забрави, но то не приема съветите им. Междувременно Матаджи успява да намери годеник за Джанви — Горав. Семейството и жениха пристигат в дома на младоженката, а двамата се харесват от пръв поглед и решават, че ще се сгодят.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

През това време Шауря идва тайно в дома и влиза в стаята на Джанви, оставяйки капки кръв навсякъде. Накрая тя вижда и писмо, в което той й казва, че ако се омъжи за друг и не отговори на чувствата му, той ще сложи край на живота си.

Стъписаното момиче е притеснено и се впуска да го търси, докато накрая вижда досието му и адрес от болницата. Отива в дома му, където го намира напълно здрав, но също така получава и пламенно обяснение в любов.

Джанви се съпротивлява, твърди, че не е влюбена в Шауря и ще се омъжи за друг. Но в крайна сметка попада в прегръдките му.

Дни по-късно семейството на Горав разваля годежа. Те съобщават на Баравадж, че момиче на име Мегна им е разкрило, че Джанви е влюбена в брат й и иска двамата да се оженят. Семейството изпада в неловка ситуация заради инцидента.

Матаджи научава, че Роли и Симар са крили от нея за отношенията между Джанви и Шауря, но най-лошото предстои. Мегна идва и нагло започва да се пазари за момичето, с което си спечелва изгонване от дома.

Шауря влиза в дома на Баравадж и в стаята на Джанви, като я убеждава да се омъжи за него. След скандала сестра му също не иска Джанви за снаха, но капризния младеж е твърдо решен да се венчае. Той подмамва Джанви тайно да се срещнат в храма на Дурга в първия ден от фестивала Навратви. Заплашва я, че ако не дойде ще се убие, заради което тя го следва.

В деня на срещата Джанви бяга от семейството и се омъжва тайно за Шауря. Двамата решават да запазят в тайна брака си, още повече, че е сключен без съгласието на семействата им. За младото момиче обаче най-лошото тепърва предстои…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!