You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Шауря показва истинското си лице, Роли и Симар му отмъщават

Ритъмът на мечтите: Шауря показва истинското си лице, Роли и Симар му отмъщават

С Ритъмът на мечтите няма да скучаете и един миг — ето какво се случва в новите епизоди

Само ден след като сключва брак с Джанви, Шауря от Ритъмът на мечтите показва истинското си лице. Той е обсебен от жаждата за отмъщение, а не от любов към съпругата си. След като двамата прекарват нощта заедно той й се присмива, че му е повярвала и я прогонва. Съкрушена, младата жена разказва за случилото се на Роли и Симар, които потресени замислят отмъщение.

Опитът им по мирен път да се разберат с Мегна и Шауря претърпява провал. Симар отива на публична лекция на Мегна за правата на жените и е възхитена от подкрепата и ентусиазма й. Тя й споделя за проблемите, които Шауря е причинил на Джанви и как я е измамил, че е негова съпруга, а сега я отхвърля. Мегна обаче сваля маската на съпричастна жена и заявява, че публичния й образ няма нищо общо с нея самата и тя няма да въздейства на брат си, за да признае брака си с Джанви официално.

Ритъмът на мечтите - Роли и Симар дават добър урок на Мегна и Шауря заради Джанви
Ритъмът на мечтите – Роли и Симар дават добър урок на Мегна и Шауря заради Джанви

В същото време семейство Баравадж имат и други проблеми в Ритъмът на мечтите. Пари и Ачала се опитват да ги манипулират, за да ги оставят в дома си. Мано вижда как Ачала разделя Анджали и Арав и не храни дъщеря си. Тя се опитва да повлияе на жената, а Матаджи и Суджата решават, че е крайно време тя да напусне дома им. Преди да си тръгне, Ачала лъже семейството, че синът й отказва да я прибере и те решават да й позволят да остане. Пари и Ачала ликуват, че са надхитрили семейството.

Докато двете плетат интриги, Роли и Симар са поставени в невъзможна ситуация.

Шауря се хвали, че е опетнил Джанви, но отказва да признае брака им. В същото време сестра му силно се притеснява, че ако скандалът стигне до пресата, това ще засегне и нея. Затова нарежда на брат си, да отстрани проблема.

Мано също научава за проблема и решава да им помогне. Тя съветва Роли да се престори на заможна дама, на име Соня Оберой. Тъй като момичето е единственото, което не се е срещало с Мегна, тя успява да се срещне тайно с нея в местно сиропиталище и да я заинтригува.

Мегна решава да се запознае отблизо с жената и нарежда на асистента си да се свърже с нея. Роли доста се стъписва, когато Атул, секретарят на милионерката се обажда, за да поиска среща със Соня Оберой. Мано отново се притичва на помощ и се представя за секретарка на Соня. Тя се преобразява до неузнаваемост, за да влезе в ролята на секретарката. Планът на триото е опасен, но може да пожъне неочакван успех. Ще успеят ли Роли и Симар да отмъстят на Шауря, предстои да видим в новите епизоди на Ритъмът на мечтите.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!