You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Шауря поставя капан на Симар и Роли

Ритъмът на мечтите: Шауря поставя капан на Симар и Роли

Злодеянията на Шауря успяват и в новите епизоди на Ритъмът на мечтите – изнудва Симар и Роли

В следващите епизоди на Ритъмът на мечтите коварството на Шауря успява отново. Злепоставя Симар и Роли пред семейството и полицията.

Магазинът на Арав най-после ще бъде открит. Предстоят дълги ритуали за късмет, а Барадвадж с общи усилия помагат на Ума да изпълни поръчката, която й е възложила Пари. Доставчикът обаче го няма и Шауря си предлага услугите. Иска с Джанви да решат проблема, което помага в заплетената ситуация, но крие коварство.

Симар и Роли се тревожат за етърва си, но тя се прибира жива и здрава. Шауря се наслаждава на тревогите им и дава знак, че ще продължи да се забавлява за тяхна сметка. Ачала е променила името на магазина. Барадвадж са обидени и не искат да чуят обясненията. Ачала се засяга от обвиненията и иска да напусне дома на семейството. Пари и Арав са готови да я последват веднага. За да спре скандала, Мадажи прави компромис и се съгласява с новото име.

Соня става героиня в статия, която разкрива на читателите опитите на Роли да измами Сингания. Обажда се на Сид и го обвинява, че член на семейство Барадвадж я е злепоставил в обществото. Той се засяга, че някой може да се съмнява в роднините му. Отказва да работи вече с нея.

В следващите епизоди на Ритъмът на мечтите наглостта на Шаурия стига нови висоти. Заплашва Симар и Роли, че ще убие Джанви точно на рождения й ден. Те се опитват да разкрият истината за него пред всички. Устройват му капан, но не успяват – той вижда камерите и ги разобличава. Джанви се разстройва от случилото се.

Шория се възползва от доверието й и я води извън града. Звъни на сестрите и им казва, че имат един час, за да спасят живота й. Обещава да държи телефона включен, че да чуват как умира.

Започва зловеща игра на котка и мишка. Момичетата напускат дома си без документи. Полицията ги спира, но успяват да ги убедят, че живота на етърва им е в опасност.

Намират Джанви, а тя се възмущава, че продължават да тормозят мъжа й със съмненията си. Шория изиграва цял театър пред полицаите. Показва се дори като благородник – не повдига обвинения в клевета.
Коварство и радост в Ритъмът на мечтите
Семейството научава за случилото се и са възмутени за пореден път от сестрите. Злодеят ликува, но Симар и Роли не са казали последната си дума. Рожденият ден на Джанви преминава щастливо, но Пари се притеснява за бизнеса си.

Роли изживява нов ужас в предстоящите епизоди на Ритъмът на мечтите. Докато взима подаръка на Джанви, я нападат. Тя обаче мълчи, за да не развали за пореден път празника на етърва си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!