You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Шоба разделя Прем и Симар

Ритъмът на мечтите: Шоба разделя Прем и Симар

Трудни мигове за Прем и Симар в Ритъмът на мечтите

Тежки дни настъпват за Симар в Ритъмът на мечтите. С хитрост, тя успява да задържи Прем, Джанви и Шоба в дома на семейство Баравадж, но не успява спаси брака си. Джанви плете интриги, за да настрои Сид и Прем един срещу друг, а плановете й се осъществяват. Брат й забранява на съпругата си да общува със семейство Баравадж и дори със собствената й сестра — Роли.

sasural simar ka 2

Роли и Симар от друга страна планират как да сдобрят Матаджи и Шоба, разкривайки истината за смъртта на сина на Шоба. За жалост обаче плановете им са осуетени от тези, които най-много обичат — собствените им съпрузи. Сид забранява на Роли да говори със сестра си, а Прем прави абсолютно същото със Симар. Той дори я заплашва, че ако наруши заповедта му, ще напусне къщата и семейството.

Опитите на Матаджи да поговори с приятелката си удрят на камък. Шоба носи твърде много в сърцето си, за да прости миналото.

Джанви се усъмнява в приятелството и лоялността на Симар и се заема да я превърне във враг на Прем. Малко по малко тя успява да вкара клин между съпрузите. Разкъсвана между сестра си и любимия си, нашата героиня от Ритъмът на мечтите замисля сложен план, с който да изобличи Джанви. Но не успява.

В новите епизоди на сериала ще видим още, че Джанви прави всичко възможно, за да скара Роли и Симар. Тя признава на Роли още куп ужасни неща, които й е причинила, докато е била пленена, с надеждата да успее да провокира гнева й.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

 

Семейство Баравадж се поддава отчасти на провокациите на младото момиче, но не и Роли. Симар обаче е отчаяна, тъй като усеща, че сестрата на съпруга й е срещу нея и иска да го нарани, разделяйки ги. Прем я предупреждава, че ако наруши забраната му, ще я напусне и ще отведе семейството си. Джанви дочува разговора им и се заема да вкара плана си в действие.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!