You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Сид и Роли открадват змийската перла, Раджвир посяга на Симар

Ритъмът на мечтите: Сид и Роли открадват змийската перла, Раджвир посяга на Симар

Ритъмът на мечтите продължава с история за магьосници, духове и измама

Ритъмът на мечтите продължава с приключенията на Роли и Симар из света на свръхестественото. Раджвир не успява да сломи Симар, която отказва да го признае за свой съпруг.

Тя вини Мано, че ги е предала за лична изгода и съобщава на близките си, че няма да се подчини на магьосника. Когато вбесеният Раджвир се опитва да я вземе със сила Мая се намесва, но е победена заради змийската перла.

Обратно при Сид и Роли ситуацията също изглежда зле. Жената — боец в бяло се оказва Райкумари — могъща магьосница, която всъщност е помогнала на Раджвир да открадне перлата от Мая и да създаде всички тези проблеми на Симар и Прем. Тя издава на съпрузите, че в дома й се крие тайнствен предмет, който може да им помогне да победят Раджвир. Но в същото време четирима крадци идват за него и имат 48 часа, за да се опитат да го откраднат.

А ако загубят — умират.

Въпреки опасностите, Роли решава, че също ще се включи в надпреварата. И докато Райкумари е заета да съблазнява Сид, Роли става един от четиримата престъпници. Сид обаче отблъсква вещицата, с което утежнява съдбата на жена си. Отхвърлената Райкумари ги предупреждава, че ще умрат, ако не успят да я победят в играта.

Междувременно в дома на Баравадж, обвиненията на Симар към Мано се забиват като ками в сърцето й. Тя коленопреклонно моли Раджвир да се откаже от отмъщението си и да не позори честта на Симар. Той обаче е категоричен, че няма да прости. И се заема да завърши отмъщението си стъпка по стъпка.

Една от първите му задачи е да прогони за пореден път Баравадж от дома им. След което взима диск, който трябва да съсипе Прем. Сид обаче успява да го спре. Той намира телефона на Райкумари и представяйки се за нея му забранява да посяга на брат му.

Изпитание и възмездие

Изчезването на Роли от дома на Баравадж озадачава Раджвир. Той решава да проучи къде е тя и разпитва семейството. Фамилията успява да го заблуди, че снаха им е при майка си, но съмненията му остават. Той отвежда Симар в дома на майка й, където уж се намира сестра й. В последния момент Амар се намесва и дегизиран като охранител го лъже, че Роли е при лечител. Райкумари също много им помага, тъй като се съглася да се обади на Раджвир и да го заблуди за местонахождението на по-малката сестра.

Ритъмът на мечтите - коя всъщност е  Райкумари?
Ритъмът на мечтите – коя всъщност е Райкумари?

Настъпва пълнолуние в дома на Райкумари и тя полудява. Прогонва Роли и Сид от дома си, като ги заплашва със смърт. Междувременно е настъпил моментът и първия крадец — Викас, да си опита късмета. Преди да се оттегли тя се обажда на Раджвир и му нарежда да донесе перлата в Джайпур. След което излиза от къщата.

Докато Раджвир и Симар са извън дома на Баравадж, Матаджи взима нож и напада Мано. Мая и внезапно завърналата се Симар успяват да я спрат, но Матаджи е ранена при сблъсъка.

Двете жени решават, че са се разплатили за обидите, но Мая не е приключила с Мано. Инспекторът извикан от жената — змия, заплашва да прати злодейката в затвора. Мая й предлага решение — да изпълни същата песен, с която е унижила Симар на улицата и така да избегне затвора. Мано моли за прошка Симар, но тя не й позволява да пълзи в краката й и я вдига.

А играта в дома на Райкумари е завършила със смъртта на Викас. Роли и другите крадци откриват тялото му и един от тях настоява да напусне. Той обаче е предупреден, че Сид ще го убие, ако избяга. Преди да се разбули и тази мистерия, Раджвир пристига в дома на Райкумари, а Сид е принуден да скрие Роли с тялото си.

Възстановена справедливост

Мано все пак е арестувана в Ритъмът на мечтите, но Пари издава на Раджвир за случилото се. Ядосаната Мая я удря, но Симар я спира. Матаджи пък спасява Симар от Куши, а Роли има двойни неприятности магьосникът поверява на Сид да пази змийската тайна и тя се бои, че Райкумари ги е разкрила пред него.

Раджвир се опитва да освободи Мано от затвора, на Амар е записал разговора и сега има оръжие, с което да го изнудва. Един от крадците в къщата на Раджкумар пък се оказва полицай — Шикхар. Той приема да помогне на Роли и Сид срещу Райкумари, както и да се спасят от по-лоша участ.

С таен план Симар също пристига в Джайпур и успява да измами Раджвир да подпише документи, с които връща цялата собственост на Баварадж. А Роли, Сид и Шикхар успяват да проникнат в стаята на Райкумари и да вземат перлата. Самата магьосница пък припада в помещението, преди да успее да ги залови. Когато идва на себе си, установява, че перлата я няма. Раджвир пък разбира, че е измамен и е върнал всичко на Баравадж.

При опит да се върне обратно при семейството, Амар поврежда колата му. След което Раджвир тръгва на стоп, но е изумен да види в една от колите Симар.

Когато се връща в имението и разкрива пълния мащаб на измамата Раджвир е безпощаден. Той се опитва да убие Симар пред десетки свидетели, включително и полицаи, но е спрян от Прем и Мая.

В имението на Райкумари нещата също се оплитат. Сид и Роли пленяват прислужника й и го скриват. След което се опитват да заловят и магьосницата, но тя се скрива в едно огледало в стаята си. Коя всъщност е Райкумари и какво крои срещу Роли и Симар в Ритъмът на мечтите, ще разберем следващата седмица.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!