You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Сид се самоубива, Мая открадва тризъбеца на Шива

Ритъмът на мечтите: Сид се самоубива, Мая открадва тризъбеца на Шива

Ритъмът на мечтите продължава с опитите на Мая да превърне Сид в змия, но безуспешно

Опитите на Амар и Прем да хванат Мая се оказват обречени на неуспех. Тя успява да се измъкне от капана им в Ритъмът на мечтите. Желанието им да докажат на Сид, че тя не е негова съпруга почти се увенчава с успех, докато Сид случайно не чува думите им.

Все пак Прем, Календер и Амар успяват да заловят Мая, като я затварят в клетка с електрифицирани решетки. А Сид чува признанията й, че не е Роли и се прибира у дома, за да поиска прошка от истинската си съпруга.

След признанията на Мая, Симар я пуска на свобода и дори я отвежда в дома на Баравадж. Тя е убедена, че всичко вече е свършило, но това съвсем не е така. И докато Роли се бои, че Сид няма да може да скрие, че знае истината, Мая се разкрива пред всички като змия и разкрива трагичната история за съдбата на съпруга си в джунглата.

Ритъмът на мечтите: Сид се самоубива заради Мая
Ритъмът на мечтите: Сид се самоубива заради Мая

Според споразумението със Симар, Мая премахва заклинанието над Сату и Матаджи. В същото време обаче свободата на матриарха има цена – Мая може да отведе Сид от имението в следващите 24 часа. Съпрузите се сбогуват, а Сид тръгва доброволно с магьосницата.

Както може би предполагате, семейство Баравадж не смятат да се предадат без бой и организират ритуал, с който да спрат Мая. За съжаление, точно преди тя да загуби силите си той е прекъснат, а вещицата се спасява, отвеждайки Сид.

В същото време Пандитът предупреждава фамилията, че Мая ще превърне Сид в змия. И ако това се случи, той никога няма да бъде отново човек. Единственият начин магьосницата да бъде спряна е с тризъбеца на бог Шива. Реликвата се пази в руините на храма му в Делхи, но малцина могат да стъпят там.

Отчаяни ходове

Готова на всичко, за да спаси своя съпруг, Роли приема да отиде в Делхи. В същото време Прем заминава за Драмапура, за да намери тайнствено вещество, което може да обезвреди Мая. Симар открива къде се укрива злодейката, но попада и на друг проблем – Сид е приспан и само тя може да го събуди.

Мая прогонва Симар, като я предупреждава, че е пощадила близките й, само заради Сид. Прем обаче успява да я обезсили, но само магьосницата може да събуди брат му. А тя отказва да го направи доброволно.

Роли намира тризъбеца на Шива, но се натъква на друг проблем – пазителите му я преследват заради кражбата. Все пак, когато научават за трагичната й история, те се трогват и й дават митичното оръжие.

С него Роли успява да приклещи Мая и й нарежда да събуди Сид. Тя изпълнява молбата й, но приема образа на змия, след което напада Прем и Симар. Роли отново я спира, но тя се опитва да я удуши. В отчаянието си и за да спаси съпругата си, Сид се самоубива с тризъбеца. Мая и Роли забравят за враждата и се опитват да го спасят. Семейството го отвежда в болница, но там им казват, че е мъртъв…

Отчаяната Роли е готова на всичко, за да помогне на съпруга си. Тя дори моли Мая за помощ. И докато Прем и Симар се опитват да я спрат, двете с Мая го отвеждат на тайно място, където има целебни растения, с които магьосницата може да го върне към живота…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!