You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Симар е превърната в муха, Чандрамани ухажва Сид

Ритъмът на мечтите: Симар е превърната в муха, Чандрамани ухажва Сид

В Ритъмът на мечтите нищо не е такова, каквото изглежда

Молещият се отшелник превръща Симар в муха, което пък заблуждава Чандрамани, че тя е загинала. Заедно с помощницата си, двете решават да измамят Баравадж и да си присвоят дома и богатството им.

Придружителката на Чандрамани се представя за Симар, с помощта на вълшебен медальон. Прерна е заблудена да си тръгне от имението за Америка, но истинската Симар изписва на стъклото на таксито „Остани“.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Чандрамани установява, че силите й са у Сид и се опитва да го съблазни. Той обаче я отблъсква. Матаджи пък признава на мнимата Симар, че планира да я омъжи за сина си, но тя твърдо отказва и предлага Чандрамани за булка.

Прерна се връща в имението и така създава сериозни неудобства на злодейките. В крайна сметка Чандрамани успява да я отрови и да я постави на свое подчинение. В имението се появява забулена жена, която също извършва странни дела. Междувременно Прерна установява, че в къщата има жена без лице. Преди обаче да каже на Сид, вещицата успява да прикрие тайните си.

Прерна е подтикната към самоубийство, но Сид успява да я спаси. По-късно, отново подчинена на Чандрамани напада Санджана и Анджали. Семейството решава, че тя трябва да бъде изгонена, а мнимата Симар се опитва да я затвори в клиника.

Двете вещици се досещат, че истинската Симар е жива и нарежда да напръскат имението срещу насекоми. След това отива отново при гуруто, но той я убеждава, че Симар е мъртва.

Бродникът прощава на мухата Симар, че е нарушила молитвата му, но не може да я спаси. Дава й мантра, благодарение на която Прерна я разпознава. Преди да успее да предупреди другите обаче, планът й е осуетен. Двете с мухата Симар правят нов опит, този път да разкажат истината само на Сид. Чандрамани отново се намесва и проваля плановете им. А накрая затваря Прерна в стаята си и заплашва да я убие.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!