You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Симар е разобличена, а Анджали и Санджана в смъртна опасност

Ритъмът на мечтите: Симар е разобличена, а Анджали и Санджана в смъртна опасност

Симар се завръща в Ритъмът на мечтите, но какво се случва с нея?

Симар се завръща в Ритъмът на мечтите, а Амар й разкрива какво се е случило, докато е отсъствала. През тези 4 месеца Мохини и Сунанда са превзели дома на Баравадж. Те са заявили пред семейството, че са унищожили снахата, а след това са превърнали част от фамилията в буркани.

Мохини прекъсва електричеството в дома, а след това отвлича Сид. На Роли казва, че го е превърнала в буркан. В опит да намери Сид и да го спаси, сестрата на Симар прониква в стаята на Мохини. Вещицата обаче превръща и нея в буркан. Събира семейството и им показва пленницата си. И ги заплашва, че ще я убие, ако не й се подчинят.

Матаджи е поставена пред ужасен избор – да й предаде Санджана и Анджали, или всички да бъдат убити. Със свито сърце тя отвежда момичетата, за да върне към живот снаха си. Но съдбата решава друго…

В наши дни

Амар приключва разказа си и споделя със Симар, че това е последният път, в който са видели Матаджи и децата живи. Снаха му замисля сложен план, как да ги върне към живот. Тя си разменя мястото с местно момиче, което се моли да стане черна магьосница. Амар й помага да ги заблуди, но изпитанията се оказват непосилни.

Първата жертва за ритуала трябва да бъде Санджана, а Симар не може да извърши подобно престъпление. Амар се опитва да й помогне като вика полиция, преди да е завършил ритуала. Мохини внася една делва в полунощ, излива върху нея мистериозна течност и започва ритуала. Санджана се появява жива и здрава, но майка й трябва да я убие.

Симар не намира сили да отнеме живота на детето и точно преди да нанесе удара полицията нахлува. Мохини и Сундана са арестувани, а Симар отнема бутилката с течността. Тя сипва от нея върху делвата, която уж е Матаджи, но не успява да я съживи.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Връщане към живота

За да спаси близките си Симар отива в полицията и извършва ритуал, с който има за цел да отслаби Мохини. Тя успява донякъде, а за да се спаси, вещицата връща Матаджи към живота. В суматохата обаче успява да се измъкне и бяга. А след това се скрива в дома на Баравадж.

Полицията и семейството се връща и нахлува в стаята на Матаджи. Там обаче намират единствено самоубилата се Сунанда. Мохини също е намерена убита.

Семейството решава да кремира телата, но разбират, че те са предадени на сестрата на Мохини – Джумба. Когато Амар и Симар претърсват дома й, тя изпраща котката си, за да счупи съдовете на Анджали, Сид и Роли. Двамата се принуждават да се приберат у дома и да заловят котката. А Джумба се връща в дома си обратно, заедно с домашния си любимец.

Все пак нашите герои успяват да стигнат до дома на Джумба, когато подрежда в една тъмна стая телата на Сунанда, Мохини и Прем. Симар вижда как сестрата на чародейката я връща към живота, но тя самата не успява да събуди Прем.


Все пак, заедно с Амар успява да изнесе съпруга си от къщата. Двамата го скриват в храма, където са скрили останалите от семейството. Симар разкрива плана си да овладее черната магия, за да спаси Прем и останалите от Мохини, но междувременно трябва да премине и през други изпитания.

Мохини открива, че Прем е изчезнал и не може да изпълни ритуала за отмъщение. Тя вини сестра си, че я е предала, но бива предупредена, че може да се лиши от подкрепата й, ако не покаже уважение към нея.

Разобличаването

Мохини се връща в имението, но не открива никой от семейството. Тя обаче успява да плени Симар. Започва ритуал, за да я превърне в съд, но Симар чете мантра, която я спасява, а после бяга от къщата.

Вечерта обаче е принудена да се върне, тъй като няма храна за семейството. Преструва се на дъщеря на готвачката и става прислужница на Мохини и Сунанда.

Мохини обаче я разкрива и заблуждава, че притежава вещ на Санджана, с която може да я омагьоса. След това я упоява с опиат, който я поставя под контрола на Мохини.

Симар ги отвежда в храма, но заради магията двете не могат да влязат. Матаджи обаче я напръсква с вода и я свестява. Мохини изпраща наемниците си срещу семейството, но Баравадж ги надвиват. Непознат мъж нахлува в дома на Баравадж и отмъква глинения съд, в който е затворена Роли. Амар е готов на всичко, за да я спаси, но Мохини го заплашва, че ако я докоснат, някой от семейството ще умре. След това излиза на улицата и в средата на празненството и се скрива. Симар хуква след нея, а Сунанда подтиква мъжете да я последват. Матаджи обаче ги спира, усещайки, че има капан. Мохини закача високо съда и разкрива, че сега някой ще умре.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!