You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Симар и Прем се срещат след 20 години

Ритъмът на мечтите: Симар и Прем се срещат след 20 години

В Ритъмът на мечтите Прем и Симар най-накрая се събират след 20 години

20 години след раздялата на Прем и Симар, те най-накрая е срещат отново. И този път историята им може би ще има различен край.

Прем погрешка приема, че хората, при които Симар работи, всъщност са й съпруг и ново семейство. Той я принуждава да подпише документите за развода им и слага край на брака им. Пиюш, който тогава вижда баща си за първи път е възмутен от поведението му.

Минават още 10 години Симар продължава да работи за семейството на Капур. Роши е отличничка, а Рохан управлява фармацевтична компания. Прем е отдаден на работата си, а Матаджи е загубила разсъдъка си след заминаването на Симар.

Анджали шофира в нетрезво състояние със свои приятели, а Рошни, Рохан и Пиюш изпреварват автомобила й, докато Симар е колата. По пътя момичето катастрофира, а Симар й помага и я отвежда в дома си, без да знае, че това е дъщеря й.

Послед нощ Анджали идва в съзнание, вижда Пиюш, удря го с ваза и бяга от къщата. Тя се прибира в имението, а на сутринта моли Куши да убеди баща й да замине за Мумбай и да стане актриса. Прем не одобрява действията й.

Ритъмът на мечтите: Сунайна обсебва и Роли
Ритъмът на мечтите

По-късно момичето признава пред Шаная, че вини Симар задето я е изоставила като майка. Рита пък от своя страна предупреждава Симар, че не желае Рошни и Пиюш да се сближат. Капур отхвърля настояването на Рита да сгодят Рошни, а двамата младежи се сближават. Междувременно Арджун, който се прави на приятел на Анджали я заблуждава, че й е уредил прослушване.

Матаджи е полудяла от мъка заради Симар, а Прем неуспешно се опитва да уреди годежа на Анджали със Санджей, син на влиятелно семейство. Заради поведението на Анджали и лудостта на Матаджи, те отказват да сгодят младите. Пиюш вижда снимка на Анджали в стаята на майка си, но тя крие от него, че момичето е негова сестра.
Арджун и Анджали са в същата дискотека, в която празнуват Рохан, Рошни и Пиюш.

Рохан вижда, че Арджун слага таблетки в питието на момичето и успява да го спре да я насили. По-късно обаче се появява полиция и арестува Рохан и Анджали.

Прем и Симар са извикани в ареста. Симар отива първа и освобождава сина си, а след това се опитва да освободи и Анджали. Момичето заявява, че няма майка, а при появата на Прем, Симар разбира, че това е дъщеря й.

Рохан се досеща от скандала на Симар с Прем, че момичето е дъщеря на Симар. Малко по-късно статия във вестника разстройва Симар и тя отива в имението на Барадвад. Куши обаче я прогонва гневно, а Анджали заявява, че майка й е мъртва. В този момент се появява и Матаджи, която смайва Симар с влошеното си здраве.

Анджали прогонва майка си от имението, а Пиюш вижда статията във вестника и разбира, че Анджали е негова сестра. Той настоява за обяснение, а Симар е принудена да му разкаже истинска причина да избягат от семейството си.

Симар прави нов опит да се сближи с Барадвадж, но Прем категорично й отказва да общува с Анджали. Той дори вика полиция, за да я изгонят от дома им.

Пиюш утешава Симар след срещата с Прем. Той я моли да не плаче за баща му и моли да не пролива сълзи за баща му.
Матаджи е натъжена заради отказа на близките си да я заведат при Симар и пада по стълбите, наранявайки се тежко.

Пиюш решава да започне работа в компанията на Прем, за да го сдобри със Симар. Тъй като секретарката на Прем му отказва среща, той се сбива с един охранител. Прем идва в този момент и го гони от фирмата си.

Междувременно Прем получава обаждане от Раджендра, че Матаджи е пострадала. Пиюш чува за инцидента, оказва помощ на баба си, а тя усеща, че момчето е неин внук. Симар намира Анджали в университета и прави опити да се помирят. Тя обаче отново се държи грубо с нея и я прогонва.

 

Чрез свой познат Куши урежда Анджали да започне работа като танцьорка. Прем назначава Пиюш в компанията си, а на другата сутрин Пиюш открадва портмонето му, за да провери дали Прем все още държи снимка на Симар.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!