You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Симар осуетява сватбата на Чандрамани с Прем

Ритъмът на мечтите: Симар осуетява сватбата на Чандрамани с Прем

В паралелната реалност на Ритъмът на мечтите Симар преживява трудни изпитания

След смъртта на Роли и прехвърлянето на Симар в паралелна реалност, ситуацията в Ритъмът на мечтите се усложнява. Чандрамани е сгодена за Прем и почти успява да се омъжи за него. Единствено съобразителността на Симар успява да попречи на сватбата им.

В новия свят на Симар Сату и Шайлу използват дъщеря й да проси. Сид пие и се увлича по Прерна, която дори опитва да изнасили. Прем от своя страна се бунтува срещу родителите си. А съпругата, която дори не помни, е принудена да се бори с демони и да прави невъзможни избори.

Първото изпитание, на което я подлага Чандрамани е свързано с живота на Суджата. Сату и Шайлу убеждават доктора да убие Суджата и да продаде органите й на черния пазар. Състоянието й се влошава, а Симар трябва да избере — да спаси Суджата от смърт или Анджали от просия. Тя избира първото и успява да накара Джанви да й помогне.

Следващото изпитание е свързано с Прерна. Тя е задържана в полицията за престъпление, което не е извършила. Симар има 8 часа, за да я спаси, в противен случай младата жена ще бъде убита.

Симар отново успява, но е крачка от смъртта заради Джанви. Под контрола на Чандрамани, тя се опитва да я убие. Сид пък се опитва да насили Прерна. Вещицата я поставя пред изпитание — да спре Сату и Шайлу да продадат дъщеря й или да спаси Прерна. Симар прави ужасен избор, но спасява приятелката си. След което успява да измъкне и дъщеря си от ръцете на лихварите.

Всичко се оказва лош сън, но Чандрамани накрая й показва, как се омъжва за Прем. И й казва, че скоро това ще бъде истинско. Тя отива в дома на Прем и казва, че ще се омъжи за него.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

В деня на сватбата обаче Симар подава сигнал, че има бомба. Семейството бяга, а сватбата е отложена със седмица.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!