You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Симар открива Роли, Веру е заловен

Ритъмът на мечтите: Симар открива Роли, Веру е заловен

Симар най-после спасява Роли в Ритъмът на мечтите, а Веру е заловен

Опитите на Веру и Куши да убият Симар не само се провалят на няколко пъти, но и Роли най-накрая е открита в новите епизоди на Ритъмът на мечтите. След наистина много перипетии нашите герои най-после се събират. Веру на няколко пъти се опитва да използва Банту, за да накара Джумки да убие приятелката си. С болка в сърцето тя организира покушенията, но всеки път инцидентите се разминават. Накрая Симар осъзнава, че Джумки стои зад инцидентите и настоява да й каже истината. Момичето си признава, че то се е опитало да я убие по заповед на Веру. Двете измислят сложен план, с който се надяват да успеят да измамят злодея и да си върнат Банту.

Роли се завръща в Ритъмът на мечтите
Роли се завръща в Ритъмът на мечтите

Междувременно самата Джумки е в паника покрай подготовката за сватбата си със Сид, а Матаджи се чувства все по-зле. Сид си припомня щастливите моменти с Роли и страда, че ще трябва да я замени с друга жена.

roli 8

Джумки и Симар се отправят към покрайнините на града, където Симар има странното усещане, че в едно изоставено имение се крие неин близък. Въпреки това тя не открива никого при първия оглед. Мястото е избрано за срещата с Веру, като двете с Джумки успяват да заблудят него и Куши, че танцьорката е извършила убийство. В същото време всички са притеснени от отсъствието на двете момичета, а Прем, обхванат от лошо предчувствие, започва да издирва съпругата си. Той обаче безуспешно се опитва да се свърже с нея и е отчаян.

Въпреки представлението Веру открива, че Симар не е мъртва и решава да отнеме живота на Банту. За да спаси детето Куши го отвежда. Той се втурва след нея, а заедно с него и Джумки. Виковете им не спират Куши, но в крайна сметка той я настига и хваща детето. Опитва се да застреля Банту, но сестра му успява да го спаси. В същото време идва и полицията, извикана от Куши, а властите най-накрая прострелват и арестуват Веру.

В същото време Симар се е скрила в имението, където се лута безцелно. Тя чува шум и в една стаите открива пленено момиче и мъж, който го държи насила там. В тъмнината младата жена не разпознава момичето, но решава да му помогне. Едва когато му обещава, че ще отиде за помощ, чува едва произнесени думите „Како Симар“. И открива… Роли.

roli

Потресена от състоянието на сестра си, тя прави опит да й помогне, но двете са спрени от бандата крадци, която е отвлякла Роли. Джумки и Банту обаче се връщат в имението, за да потърсят Симар и успяват да спасят и двете. Групата се прибира в дома на Баравадж, където всички са шокирани, когато виждат Симар, Джумки и Роли. Съпругата на Прем разказва цялата история, а всички са смаяни. Сид, Прем и Симар уверяват Матаджи, че Джумки не е измамница, а момиче, което са помолили за помощ. Веднага е извикан лекар и за Роли, чието състояние се оказва критично. Сид обаче отказва да се отдели от съпругата си, въпреки настояванията на Матаджи сватбата да се отложи. Джумки обаче е против — тя знае, че Веру и Куши, дори и от затвора продължават да заговорничат…
Какво още предстои в Ритъмът на мечтите, ще научим съвсем скоро.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!