You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Симар пречиства бебето с кинжал, Матаджи побеждава вещиците

Ритъмът на мечтите: Симар пречиства бебето с кинжал, Матаджи побеждава вещиците

В Ритъмът на мечтите Симар и Матаджи успяват да се справят с двете магьосници

Магии, вълшебна метла, чудотворен кинжал и едно куче променят ежедневието на Симар и Прем в Ритъмът на мечтите. Бременността на Симар е потвърдена, но щастието й не трае дълго. Матаджи се допитва до пандит, който й разкрива, че бебето на снаха й е проклятие за семейството. Затова домът трябва да бъде пречистен.

Всичко започва, след като Симар разбира, че е бременна. Камия е принудена да отстрани всички свещени предмети от дома на семейство Барадвадж, за да има Кал контрол върху всички. В същото време Махамая се надява да получи силите на неродения бог. И да унищожи семейството.

Серия от инциденти свързани с припадъците на Симар, невъзможността й да спазва свещените ритуали и катастрофата на Прем, карат Матаджи да потърси помощ от свещеник. Когато обаче се заема да изпълни ритуала, с който да спаси семейството си, Махамая и Камия се намесват.

Прерна получава съобщение от полицейския инспектор, че Сид е опожарил ресторанта, където е трябвало да бъде сватбата. Тя го освобождава от ареста, а след това му заявява, че ще се върне в Америка. Сид обаче отказва да я пусне и й предлага брак.

Междувременно Симар все повече усеща, че нещо не е наред с нея. Тя прави няколко неуспешни опита да посети храма, докато накрая е отвлечена и разбира за магията на вещиците. Тя посещава гуру, който й разкрива, че детето й е прокълнато. Той й дава кинжал, с който да се спаси от проклятието и да пречисти детето си.

Когато се опитва да убие Кал, Махамая и Камия се появяват. Махамая отвлича Прем и заплашва, че ще убие семейството, а Камия му признава любовта си. След като Прем все пак е спасен, двамата със Симар замислят сложен план. Тя се преструва, че е във властта на Кал и е готова да предаде силите му на Махамая. В същото време замисля как да спре Камия.

Развръзката

Матаджи е отвлечена в друго измерение с вещиците, а Прем е убеден от Симар, че трябва да се преструва на влюбен в Камия. Тя разкрива на съперницата си, че Махамая иска само силите на бога и ще убие Прем. Вещицата признава този факт и двете се сбиват.

Междувременно семейството успява да се измъкне от поредното изпитание, а Матаджи да се измъкне от пещерата и измерението, в което е затворена. Тя обаче се връща въоръжена с вълшебна метла. Кал налага контрол над Симар и я прави пленница на волята си. Чрез нея той се опитва да убие Прем, но не успява.

В критичния момент, появата на Матаджи се оказва решаваща. Матриархът на фамилията извършва ритуал, с който унищожава вещиците и ги затваря в тяхното измерение. След което цялото семейство Барадвадж напуска пещерата щастливо.

Ритъмът на мечтите:  Симар едва успява да се спаси от вещиците
Ритъмът на мечтите: Симар едва успява да се спаси от вещиците

По всичко изглежда, че проклятието, което е тегнело над детето на Симар е развалено. Но дали това е така наистина…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!