You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Симар ражда син и бяга от дома си

Ритъмът на мечтите: Симар ражда син и бяга от дома си

В Ритъмът на мечтите щастието на Прем и Симар е загубено завинаги

Край на събиранията и разделите в Ритъмът на мечтите. Прем извършва непростима простъпка, която кара Симар да се откаже от него. И този път това е завинаги.

След многобройните изпитания с двете вещици и след като разбира, че Каал се е вселил в утробата й, Симар трябва да се бори с цялото си семейство, за да победи. Близките й се страхуват, че бебето ще донесе само беди и нещастия. Суджата настоява да го отстранят и да предизвикат принудително раждане, за да не се роди живо детето. Симар обаче поставя ултиматум на Прем, че ще избяга, ако последва настояванията на майка си.

Симар чака бебе бог в Ритъмът на мечтите
Симар чака бебе бог в Ритъмът на мечтите

Прем застава на страната на съпругата си и й обещава да й помогне в трудните моменти. Двамата заплашват да напуснат дома, заради което останалите се примиряват с оставането им.

Суджата решава да подложи на изпитание детето в утробата на Симар. В къщата избухва пожар по време на ритуала, а всички мислят, че причината е именно неродения й син.

Под заплахата от насилие Симар получава родилни болки и е откарана в болница. Раждането застрашава живота й, а двамата с Прем се сдобиват със син.

Предателството

Матаджи е убедена, че детето ще донесе само нещастия на Барадважд. Тя успява да убеди Прем, че трябва да откъсне детето от майка му. Симар е предадена от това, че съпругът й е отвлякъл новородения й син. Тя заплашва, че ще се самоубие, ако не й върнат детето.

Под заплахата от самоубийство на жена си, Прем връща обратно бебето.

Шест години по-късно…

Симар отдавна не е част от живота на Барадвадж. Тя не поддържа връзка с никого от тях, няма общо дори с децата си. Анджали междувременно е развила някои лоши навици. Тя открадва от портмонето на баща си пари и заминава със съучениците си на училищен лагер. По ирония на съдбата, именно там открива отдавна изгубената си майка.

По време на почивката Анджали се сбива с друго момиче — Рошни. Родителите на двете пристигат, за да изяснят ситуацията, а директорът е безкомпромисен. Той предлага Анджали да бъде изключена. Но това сякаш не е достатъчно наказание за нея.

В същото време Симар дори не подозира колко скоро ще се срещне с дъщеря си. Тя работи като прислужница в дома на семейството на Капур и Рита. И се грижи за децата им — Пиюш, Роах и Рошни…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!