You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Симар разкрива голяма тайна от миналото си

Ритъмът на мечтите: Симар разкрива голяма тайна от миналото си

Ако още се чудите коя е Симар и каква връзка има с Индравати, тази седмица загадката ще се разкрие в Ритъмът на мечтите

Чудите ли се каква е връзката между Симар и Индравати? Тази седмица ще ви разкрием малко повече за новите епизоди на Ритъмът на мечтите. Оказва се, че двете не само имат над 100-годишна връзка, но са и влюбени в един и същи мъж.

Симар се натъква на странен свитък, на който е нейното лице. Странното е, че картината е на повече от 100 години. Индравати не желае обаче младата жена да разкрива тайните й, преди да е готова за това. И започва ритуал по съживяване на Роли и Прем, като принуждава Симар да се върне у дома си.

Симар прекратява разследването и за своя радост вижда, че Прем е жив отново. Той обаче напада Симар и се опитва да я удуши. Амар е този, който успява да я спаси, като го хипнотизира. А Индравати подменя спомените й. Тя все още не е съживила Роли, но в ума си Симар вижда как убива собствената си сестра.

Прем също идва на себе си и твърди, че не помни да е посягал на Симар. Той и Амар са силно объркани, а приятелят му вика на помощ и Джанви. В дома пристигат и двама полицаи, за да удостоверят какво се случва там. Прем напада единия от тях с викове, че е принц Рана Сингх, а Индравати е негова съпруга.

Тя пък го заблуждава, че в миналото Симар ги е разделила.

Прем отново изпада в странно състояние и прибирайки се, се опитва да блъсне Симар от балкона. Той я вини, че го е разделила с Индравати. Съпругата му успява да избяга в храма, където той не може да я стигне.

Възкресяване на миналото

Защитата на храма пречи на Прем да достигне до Симар, а когато прави нов опит е отблъснат и губи съзнание при падането. Събуждайки се той открива, че е окован, но няма представа кой стои зад това му деяние.
Симар споделя с близките си, че Индравати вероятно е подменила спомените й, както и тези на Прем. Амар предлага да й помогне и пленява Прем, но магьосницата го спасява. След което се изправя пред Симар.

Младата жена скроява пореден сценарий с надеждата да спаси близките си. Тя моли Индравати за прошка и настоява да остане в имението, за да благослови съюза между двамата, ако тя съживи сестра й Роли.

Индравати приема, но отказва да сподели, какво минало ги свързва тях двете. Амар се опитва да я подслуша, но неволно чупи ваза и едва успява да се скрие.

Все пак двамата намират начин да разберат, какво се е случило в миналото. И той хипнотизира Симар в изолирана от всякакви шумове стая.

100 години по-рано

Симар се връща в миналото и разбира, че с Индравати са били сестри, а тя се е казвала Падмавати. Те живеят в Шамгар, а Индравати ревнува, че баща й предпочита сестра й. В същото време в селището идва принц Рана Сингх. Той вижда Падмавати и е очарован от нея. Поставя обаче сестрите на изпитание — ако не спечелят състезанието, баща им ще умре.

Индравати споделя със сестра си, че е влюбена в такура. Падма приема да загуби, за да може сестра й да спечели сърцето на принца.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Завистта на Индра обаче е толкова силна, че тя отива при вещица, която й дава отвара за сестра й. Падмавати я изпива и изпада в състояние, което не й позволява да участва в конкурса. Индравати все пак губи състезанието, а баща им е осъден на смърт. За да спаси живота му Падмавати моли Рана да й позволи тя да танцува срещу победителката. И печели надпреварата.

Когато обаче настоява приза да бъде даден на сестра й, Рана се влюбва в нея и решава да я направи своя съпруга. Ревността на Индравати е огромна и тя се опитва да убие сестра си. Рана я спасява, но поставя условие пред вещицата — да напусне селището и никога повече да не се връща.

Минават седмици, а Индравати се обучава за вещица при могъща магьосница. Тя използва магичните си сили, за да плени сестра си с намерение да я убие. И поставя ултиматум на Рана — да я направи своя царица, или ще убие любимата му. Рана отново спасява годеницата си, но Индравати не е готова да се предаде…

Обратно в наши дни

Симар се събужда, възстановила част от спомените си. В тях принц Рана засвидетелства за пореден път любовта си към Падмавати. Той дори нарежда да заловят Индравати и да я оковат в затвора. След което настоява да се ожени за избраницата си пред очите на сестра й.

Междувременно Индравати се чуди къде е Симар. Тя изпраща Куши, за да я открие. Куши стига до имението на Верма, но Джанви и Пари правят всичко възможно, за да я изпреварят. Те не позволяват на Куши да открие истината и я заблуждават, че Симар наистина е била там. Точно това тя казва и на Индравати.

100 години по-рано

Индравати се връща към спомените си и спомня, как Падма я е чула да се наговаря с други вещици да я убият. Сестра й отчаяно се опитва да я разубеди, но тя я пленява, взима кръвта й и завършва ритуала, който да я превърне в пълнокръвна вещица. След това я отвежда насила в родния им дом и заедно с нея убива баща им.

Магьосницата започва нов ритуал, според който ще подчини Рана на своите желания. Падма успява да се изплъзне и открива годеника си. Разкрива му намеренията на Индравати и го моли да прекъсне ужасния ритуал. Той проваля плановете й, но Индра прави магия, с която подчинява всички в царството.

Тя дава последен шанс на Рана/Прем — или да я приеме за своя съпруга или ще унищожи всички. Като започне с убийството на Падмавати най-напред.

Рана твърдо отказва да я приеме за своя съпруга. И точно тогава се появява мистериозна жена с таен знак на китката на едната си ръка.

Коя е тя и има ли нещо общо с Роли, предстои да видим в новите епизоди на Ритъмът на мечтите…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!