You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Симар разобличава Картик

Ритъмът на мечтите: Симар разобличава Картик

В Ритъмът на мечтите Симар разобличава Картик и Савита

Истината за тайните престъпления на Картик най-накрая ще бъдат разобличени в Ритъмът на мечтите. След като планът с духът на Сунайна се проваля, Роли и Симар замислят друг план, чрез който да изобличат двамата братя.

Куши се прибира със Сураби и Прем, без да издаде за срещата с двойничката на Симар. Междувременно Сунайна отново се появява на сцената — тя се вселява в годеницата на Картик — Седжал и започва да го разпитва.

Ритъмът на мечтите: Симар изобличава Картик и Савита
Ритъмът на мечтите: Симар изобличава Картик и Савита

Когато той се опитва да удуши, твърдейки, че това е снаха му, Викрант се намесва и го извежда от стаята.

Анджали се разболява тежко и близките й са принудени да потърсят помощ в новите епизоди на Ритъмът на мечтите. Куши случайно споменава името на майка й и в бълнуванията си, момиченцето настоява Симар да се прибере у дома. Матаджи никак не е щастлива, да научи, че двойничка на Симар живее в Ахмедабад и Прем се е срещал с нея. Но приема предложението на семейството, да помолят жената да се престори на Симар, за да успокоят детето.

Сид и Прем заминават за Ахмедабад да доведат Симар/Сунайна, а Матаджи споделя с Мано, че е силно притеснена за предстоящия брак на Сураби и Прем, който може да се осуети заради момичето. Научавайки, че дъщеря й е болна Сунайна/Симар, заявява, че ще отиде със Санджана при детето, докато се оправи, въпреки възраженията му.

Вечерта, когато Сид и Прем трябва да пристигнат, Викрант излиза. Симар решава, че е тръгнал към клиниката и прави опит да го проследи. Там обаче се натъква не на мъжа си, а на майка му и брат му. Оказва се, че Савита е убила Сунайна и помага на Картик в престъпленията му. Двамата правят опит да убият и Симар, но тя е спасена от Викрант в критичния последен момент. И ги разобличава пред него.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!